Skip to content

Nannycare

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

De Nieuw-Zeelandse geit is op jouw baby voorbereid!

Het is bekend dat borstvoeding geven de beste voeding is voor je kleintje, toch zoek je soms naar een alternatief. Wanneer koemelk geen optie is dan staat Nannycare voor jullie klaar. Nannycare maakt kwalitatieve zuigelingenvoeding én peutermelk gemaakt van geitenmelk. Het bijzondere van geitenmelk zijn de vetbolletjes. Die zijn meer dan een kwart kleiner dan bij koemelk en worden sneller opgenomen. Het ligt minder zwaar op de maag en draagt bij aan rustige darmen.

Geitenmelk voor jouw kleintje!

Doordat de volle onbewerkte geitenmelk gebruikt wordt als basis behoudt het de gunstige natuurlijke eigenschappen. Het is lekker zacht en romig van smaak zonder dat het de sterke geur van geitenmelk heeft. Het is uiteraard net als koemelk verrijkt met extra ijzer, calcium en vitamines C en D. Het is wel een alternatief voor kinderen met intolerantie voor koemelk, maar niet voor een koemelkallergie. Overleg in geval van een (vermoeden van) allergie altijd met je huisarts. De geiten die het melk produceren voor Nannycare zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Hier staan de geiten verdeeld over 69 boerderijen. Waar met de grootste aandacht en liefde voor ze gezorgd wordt. Omdat ze vers voer eten is de samenstelling van de geitenmelk ook beter. In de geitenmelk zitten geen onnodige toevoegingen. Bij KoopjesDrogisterij vind je verschillende soorten geitenmelk zoals: Nannycare Zuigelingenvoeding geitenmelk 1 en Nannys peutergeitenmelk. Geitenmelk begint steeds populairder te worden bij een brede doelgroep aan ouders die het beste willen voor hun kleintje!

Nannycare Online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Nannycare of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Nannycare producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.