Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Davitamon

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Doelgroep
Type
Geschikt vanaf
Opties
Serie
72 artikelen

Davitamon is er voor iedereen!

Gezond en gevarieerd eten is heel belangrijk! Dat weten we allemaal, toch is het niet altijd even makkelijk om daadwerkelijk zo gezond en gevarieerd te eten. We leven in een drukke tijd, doen veel tegelijk en dan ben je ook nog eens een paar clicks verwijdert van een thuisbezorgd maaltijd. Lekker op z'n tijd maar natuurlijk niet heel gezond. Wanneer het niet elke dag lukt om volgens de Schijf van Vijf te eten, kun je dit aanvullen in de vorm van een voedingssupplement. Davitamon Elke Dag Tabletten zorgt voor een ware boost aan vitamines en mineralen! Je hebt dit nodig om goed te blijven functioneren en om een goede gezondheid in stand te houden. Meer lezen…

Davitamon vitamines

Wist je dat vitamine D en ijzer bijdragen aan je gezondheid? In de schappen zie je vaak een hoop supplementen en vitamines staan, dat maakte de keuze soms wel wat lastig. Wat heb je nu écht nodig? Wanneer je een supplement zoekt die bijdraagt aan een goede weerstand, kies dan voor een complete multivitamine, zoals die van Davitamon. De Elke Dag tabletten bevatten 22 essentiële vitamines en mineralen en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dat is wel zo makkelijk!

Ook geschikt voor kinderen!

Davitamon is er ook voor de allerkleinsten onder ons! Met fijne kauwtabletjes vitamines voor kinderen vanaf 2 jaar. De kauwtabletten smaken naar aardbei en zijn daarom altijd een feestje om in te nemen. Bevat vitamine D en kan ondersteuning bieden voor een goede weerstand. Davitamon Junior draagt bij aan de groei en ontwikkeling van botten én sterke tanden.

Zwanger? Davitamon heeft de juiste vitamines voor je!

Wanneer je zwanger bent kun je soms wel een extra supplement gebruiken ter ondersteuning van je gezondheid. Davitamon Compleet Mama is een voedingssupplement afgestemd op de behoeften aan vitamines en mineralen voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Bevat foliumzuur en vitamine D.

Davitamon online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Davitamon of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Davitamon producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.