Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

De vrolijkste drogisterij van Nederland

Sinds 2010 zijn online de deuren geopend van Koopjesdrogsterij.nl en daarna is de webshop alleen maar gegroeid. Dat komt niet alleen door de geweldige inzet van onze medewerkers, maar vooral ook door het vertrouwen van jou, van onze klanten. En doordat onze klanten aan hun vrienden en vriendinnen vertelden over ons, werd de groep van klanten alleen maar groter. En dat maakt ons vrolijk en dankbaar.

Wij zien het leven als een cadeautje en dat gevoel geven we graag aan jou door. Daarom bedanken we elke donderdag een fan op Facebook met een cadeautje. En het inkoopvoordeel wat wij krijgen, geven wij terug in voordeel voor onze klanten. Omdat wij vinden dat als het ons goed gaat, onze klanten en fans daarvan mogen mee genieten.

In onze webshop vind je super veel drogisterijartikelen voor je zelf, je partner, je gezin, je vriendinnen en ook voor je dieren!

We willen dat elk product jou het beste biedt. Daarom vind je bij ons alleen producten van gerenommeerde producenten en leveranciers. Ook testen wij samen met een testpanel regelmatig producten. Daardoor weet je wat je koopt.

Voordeel is dus super belangrijk. Als je bij ons koopt, zul je merken dat je jouw favoriete producten heel voordelig kunt krijgen. Wel hanteren wij tot een orderbedrag van 74,95 verzendkosten. Dat lijkt hoog, maar je producten zijn zo voordelig dat we niet ook nog eens de verzendkosten achterwege kunnen laten. Nu is er zoveel te krijgen in onze webshop, dat wij ervan overtuigd zijn dat je heel wat kunt shoppen. En bij ons betaal je niet voor brandstof, en parkeergeld. En bij ons hoef je niet door de regen te lopen, te sjouwen met tassen of ontdekken dat net niet helemaal kunt vinden wat je zoekt...Bij ons is van alles veel en van alles wat en van bijna alles het complete assortiment. So....eat your heart out :-)
Wij zien je graag in onze vrolijke webshop.

Liefs Team Koopjesdrogisterij