Test alert message!

Deze ecologische tandenborstel is van bio-kunstof gemaakt. Bio-kunststof is gemaakt van houtresten en verkrijgbaar in zes verschillende leuke kleuren.

✓ 94% biologisch-afbreekbaar volgens alle DIN- EN- & ISO-normen.
✓ Minimaal gebruik van fossiele hulpbronnen in de tandenborstel en verpakking.
✓ Van natuurlijke middelen en zonder schadelijke weekmakers.
✓ Gecertificeerd vrij van BPA.
✓ Effectieve mondhygiëne, beoordeeld door onafhankelijke tandartsen, onderzoeksinstellingen en producenten.
✓ De verpakkingen is composteerbaar.
✓ Betaalbaar, niet duurder dan andere kwaliteits-tandenborstels.

Waar staat bio voor?

Nog voordat de industrie houtresten omzet in warmte en elektriciteit, maakt biobrush er al tandenborstels van – en dat bijna CO2-neutraal. Het bio-kunststof van de tandenborstel is gemaakt van de overblijfselen uit de houtverwerkende industrie.

Per jaar belanden er meer dan 50 miljoen tandenborstels op de afvalberg. Dat is een gigantische hoop onnodige milieuvervuiling. De BioBrush tandenborstel is daarentegen vrijwel 100% composteerbaar. Daarnaast zien ze er nog gaaf uit ook. Dit is de enige borstel waarbij de haren dezelfde kleur hebben als de steel (wereldwijd patent).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder