Test alert message!

Je kindje kan veel last hebben van doorkomende tandjes. De pijn wordt veroorzaakt door de druk die de tandjes uitoefenen op binnenzijde van het tandvlees. Hoe verder de tand komt, hoe erger de pijn. Zodra de tand is doorgekomen, verdwijnt de pijn ook weer.
Dentinox® suikervrij is een bekend middel om de pijn bij doorkomende tandjes te helpen verminderen. Dentinox bevat een pijnstillende stof lidocaïne en werkt alleen waar de pijn zit.


Geneesmiddel RVG 03717 AV


Samenstelling :
Werkzaam bestanddeel: 3,8 mg lidocaïnehydrochloride per ml.
Hulpstoffen: Kamille-tinctuur (bevat onder andere ethanol), macrogollaurylether, sorbitoloplossing (niet-kristalliseerbaar) (E420) , glycerol 85% (E422), polyvidon (E1201), polysorbaat 20 (E432), saccharinenatrium (E954), levomenthol, xylitol (E967) en gezuiverd water.


Gebruik :
Maximaal 4 maal per dag steeds 2 à 3 druppels met vinger of wattenstokje aangebrengen op de pijnlijke plaatsen van het tandvlees. De eerste 45 minuten na gebruik uw kind niet laten eten of drinken. Worden de klacht na 14 dagen niet minder, of wordt het zelfs erger? Neem dan contact op met de arts.


Let op!
Niet gebruiken bij infecties, zweren en verwondingen in de mond.


Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.


Lees voor gebruik de bijsluiter


Vergunninghouder:
Vemedia B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder