Test alert message!

Gelsectan® - medisch hulpmiddel - bevat plantaardige bestanddelen - wetenschappelijk bewezenWat doet GelsectanⓇ? GelsectanⓇ is een medisch hulpmiddel en geeft extra hulp en bescherming bij de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), vooral bij mensen die last hebben van diarree. (PDS-D) Het heeft een tweevoudige werking. Het beschermt je darmwand door een laagje op je darmwand te leggen en daarnaast helpt het de darmflora te herstellen door de toevoeging van een prebioticum.Hoe werkt GelsectanⓇ? GelsectanⓇ bevat twee plantaardige actieve bestanddelen, xyloglucan en xylo-oligosaccharide (XOS). Xyloglucan, is een natuurlijk voorkomend molecuul verkregen uit de Tamarinde, en heeft een slijmachtige structuur in combinatie met water. Het legt een beschermende laag op het slijmvlies van de dikke darm. Hierdoor wordt de lekkage van deeltjes van de darminhoud naar het onderliggende weefsel van de darm bemoeilijkt.Xylo-oligosaccharide ( XOS) is voor mensen een onverteerbare saccharide. Bacteriën kunnen het wél verteren, en het is dus een prebioticum. Een prebioticum geeft voeding voor de (goede) bacteriën die zich al in de darm bevinden, waardoor zij in aantal kunnen groeien. In dit geval voornamelijk voor de lichaamseigen bifidobacteriën. Deze bifidobacteriën verbruiken normaal gesproken gas dat door anderen wordt geproduceerd in de darm. Bij PDS-D patiënten komen er veel minder van de bifidobacteriën voor dan bij gezonde mensen.Gebruiksinstructies GelsectanⓇ Hoe gebruik je GelsectanⓇ? ● Het advies is één capsule ‘s morgens voor het ontbijt en één capsule ‘s avonds voor het avondmaal. ● Afhankelijk van de symptomen, kan deze dosis verhoogd worden naar twee capsules voor het ontbijt en twee capsules voor het avondmaal.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder