Test alert message!

Gloup is een universele gel dat het innemen van vaste, orale medicatie gemakkelijker maakt. Gloup is 'universeel' omdat het geen bekende invloed heeft op de werking van medicijnen. Gloup is geschikt voor iedereen die zelfstandig kan slikken, vanaf 2 jaar. Het innemen van vaste medicijnen zoals tabletten, pillen en capsules, wordt vaak als lastig ervaren. Studies tonen aan dat grofweg 40% van de bevolking last heeft van medicatie inname problemen (M.I.P.). M.I.P. komt voor in elke leeftijdsgroep en met name bij ouderen en kleine kinderen. M.I.P. wordt niet specifiek gelinkt aan een bepaalde ziekte. Gloup is een medisch hulpmiddel klasse I.

Gloup® original bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de smaak aardbei-banaan. Daarnaast is een suikervrije variant verkrijgbaar, met een aangename kersensmaak.

Het is belangrijk dat u uw vaste medicatie of supplementen slikt zonder deze te vermalen of te openen. Vaak is het niet toegestaan om pillen met vla, yoghurt of appelmoes door te slikken. Dit kan de werking van het medicijn beïnvloeden. Gloup kan gebruikt worden bij de inname van alle vaste geneesmiddelen.

Gloup® is een Nederlandse uitvinding, ontwikkeld vanuit de verpleegkundigenpraktijk. De eerste gel speciaal bestemd voor het slikken van vaste geneesmiddelen.

Toepassing
Gloup original wordt gebruikt om vaste medicijnen eenvoudiger door te kunnen slikken.
Maar liefst drie op de tien mensen hebben er problemen mee. Alleen al in Nederland hebben naar schatting 5 miljoen mensen moeite met het slikken van hun pillen! En zeker niet alleen kinderen of ouderen.

Samenstelling
Water
Carrageen
Maltodextrine
Kaliumsorbaat
Sucrose
Calciumchloride
Citroenzuur
atuurlijke kleurstof
Natuurlijk aroma

Gebruik
Gloup® is een glibberige gel, die het slikken gemakkelijker maakt, maar er ook voor zorgt dat de medicijnen sneller afglijden naar de maag. Bovendien doet Gloup® meer dan glibberen alleen. Gloup® bevochtigt namelijk de hele mond- en keelholte. Zo slikt u uw pillen nog gemakkelijker weg. En tenslotte zorgt het natuurlijke aardbei-banaanaroma van Gloup® ervoor dat u de vieze bijsmaak van medicijnen minder proeft en dat die ook niet in uw mond achterblijft. Gloup® bestaat voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten. En al deze stoffen worden ook in voedingsmiddelen gebruikt.

Gloup® is dus een vrijwel geheel natuurlijk product dat glibbert, uw mond bevochtigt en ook nog een lekkere smaak heeft. Voor iedereen die zelfstandig kan slikken vanaf twee jaar en te gebruiken met vaste medicijnen. Een tube van 150ml is geschikt voor het slikken van zo’n dertig keer pillen.

Tip: slikken met Gloup uit de koelkast gaat nog beter!

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen onder 2 jaar of mensen die niet zelfstandig kunnen slikken.

Bewaren
Gloup kan na openen van de verpakking 2 maanden bewaard worden bij 2 tot 25 graden Celsius.

Fabrikant

Gloup is een product van:
Rushwood b.v.

Distributeur voor Nederland:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder