Samenvatting:

 

-vertrouwen in jezelf, op je eigen kracht, sterke zijde en talenten

 

-vertrouwen op hulp van buitenaf

 

-rotsvast vertrouwen en oervertrouwen

 

-zich van angsten bevrijden

 

 

De kracht van de Opgestegen Meester EL MORYA

 

 

 

Helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen, vertrouwen in je eigen kracht en talenten en hulp van buitenaf. Het kind - vertrouwen, dat nieuwsgierig de wereld ontdekt en weer opstaat wanneer het gevallen is, wordt weer opgewekt. Wie vertrouwd is in elke situatie vol vertrouwen, ziet gebeurtenissen voor wat ze zijn en kan ernaar handelen. De kracht van El Morya versterkt ook de eigen intuïtie en het juiste inschattingsvermogen, zodat je makkelijker kunt herkennen wie te vertrouwen is, welke situatie gevaarlijk is, welk besluit tot moeilijkheden leidt, wanneer de eigen angst een gerechtvaardige waarschuwing is of een uit onzekerheid, oude traumata of slechte ervaringen is ontstaan. Dan valt het lichter, ondanks de angst, de benodigde stappen te ondernemen en hulp aan te nemen. Door vertrouwen ontstaat moed: moed voor iets nieuws; moed om iets uit te proberen of uit te spreken; moed speels en vrolijk te zijn, het geleerde in praktijk te brengen, ook wanneer je het nog niet perfect beheerst. In relaties kan men zich beter opstellen. Angsten en dromen uit het verleden kunnen helen en het oervertrouwen wordt gesterkt, zodat we in de overtuiging kunnen leven dat alles wat gebeurt, voor ons eigen bestwil is, ook wanneer het ons op het moment niet goed lijkt.

 

 

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

 

In welke situatie erger ik mij door mijn angsten afhouden dat te doen wat ik wil?

 

Wat voor angsten duiken steeds weer op? Zijn ze gerechtvaardigd, of zijn er situaties waarin ik beleefd heb dat waar ik bang voor was, niet altijd gebeurde?

 

Wat denk ik en wat voel ik, wanneer ik een ander vertrouw?

 

Wat heb ik nodig, zodat ik iemand kan vertrouwen?

 

Vertrouw ik God, de Geestelijke wereld, het Universum, de Bron van al het Zijn?

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder