Test alert message!

Pureté Bio Bio eclat lifting

*Gatuline® Expression uit de exotische Acmella oleracea met natuurlijk botox-like effect zorgt voor een onmiddellijke vermindering van fijne expressielijntjes. Daarnaast maakt het de huid zichtbaar gladder en voorkomt op termijn ook de vorming van nieuwe rimpels. 
**EPS Seafill is een uniek en zuiver actief ingrediënt van mariene oorsprong. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Reeds na 15 minuten is het gladmakend en anti-rimpel effect zichtbaar.
Bevat LiftessenceTM, een polysacharidencomplex uit de varensoort Cyathea cumingii en een hydraterend complex van micro-hyaluronzuren en aloe vera.

- Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid verstevigen met onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Ingredienten
Aloe Barbadensis Leaf Water*,Centaurea Cyanus Flower Water*, Cucumis Sativus Water*, Aqua, Glycerin, Alcohol, Acmella Oleracea Extract, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Plankton Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate,
Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenethyl Alcohol. *Ingredients from organic farming

Gebruik
Reinig het gelaat grondig. Giet enkele druppels in uw handpalm en breng aan op het gezicht. Kan eveneens gebruikt worden voor oog- en  mondcontouren. 
• ‘s Morgens om er stralend uit te zien, uw gezicht te tonifiëren en uw make-up te fixeren.
• ‘s Avonds om de vermoeidheid van de dag weg te werken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder