Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Steengoed Smudge set compleet (1st)

1st
Adviesprijs € 29.98 € 19.78
34% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Komplete set om jezelf en omgeving te reinigen.

Gebruik
Smudgen wordt tegenwoordig meer en meer door ons ‘de moderne mens’ ingezet. De smudge rook verzoekt de ‘geesten’ van de heilige planten om kwade of slechte energie te verjagen en de spirituele balans te herstellen. 
Deze komplete set bevat: een abalone schelp, zakje witte Salie, Palo Santo heilig hout, houtskooltabletten en een echte veer.

Je wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van energie. Heel veel energie, waarmee je wordt gebombardeerd en wat je (ongewild) beïnvloed. Dit kunnen de mensen zijn die je op de trein of in de file tegenkomt, het nieuws dat je op allerlei manieren bereikt (TV, GSM, computer). Je kunt er bijna niet meer aan ontkomen en het belast je als mens. Smudging biedt je de mogelijkheid jezelf en je omgeving te ontdoen van emotionele en psychische vervuiling. 

Je eigen ‘spring cleaning’ met smudge: Je hebt nodig: een smudge stick met witte Salie of losse Salie blaadjes en takjes of wat Heilig Hout (Palo Santo), een grote schelp (Abalone), een grote veer, lucifers en eventueel een aanmaaktablet speciaal voor smudgen (Quick Light Charcoal). 

Steek de Salie of het Heilig Hout aan. Laat het eventjes branden en blaas dan de vlam uit. Het uiteinde van het materiaal zal smeulen en beginnen te roken.

Met de veer of gewoon met je handen kun je de rook naar je toe bewegen, van je hoofd naar beneden over je gehele lichaam. De beeldt je nu in dat de rook alle negatieve gedachten, emoties en energie die je vasthield, losmaakt en wegvoert.

De schelp is een Haliotis Midas, een niet zeldzame abalone-soort. Het is een restproduct van de abalone visserij in met name Kwazulu Natal, aan de oostkust van Zuid Afrika of voor de kusten van Mexico.

Overige informatie over dit product

Merk
Steengoed
SKU
860791
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95