Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Vaseline Petro jelly cocoa (100ml)

100ml
Adviesprijs € 2.69 € 2.17
19% korting

Productomschrijving

is al meer dan 140 jaar de ultieme huidverzorging voor de droge en beschadigde huid.
• Vaseline Moisturising Jelly voedt je huid waardoor je droge huid geholpen wordt met een lichte cacao geur
• Rijke voeding voor een stralende huid dat er goed uitziet
• Bevat cacao boter, wat bekend staat om het voeden van de huid
• Zacht op de huid, dermatologisch getest en niet comedogeen
• Handzame, compacte verpakking.
• Gemaakt met 100% drievoudig-gezuiverde jelly. Zuiverheid gegarandeerd
Als de huid gezond is, wordt het licht gereflecteerd door de rijke kleur onder het oppervlak, waardoor de huid letterlijk straalt. Maar wanneer de huid droog is, wordt het oppervlak ruw en oneven, waardoor de huid er dof uitziet. Vaseline Moisturising Jelly Cocoa Butter werkt natuurlijk met je huid waardoor het de hele dag zichtbaar gezond en stralend is. Met Cocoa Butter, waarvan bekend is dat het de huid op natuurlijke wijze voedt, biedt deze Moisturising Jelly rijke conditionering voor een stralende huid die zichtbaar gezond is.
Gemaakt met een uniek, drievoudig zuiveringsproces voor een gegarandeerde 100% zuiverheid. Vaseline Jelly is de originele huid beschermer, het wordt sinds 1870 gebruikt om de droge huid te beschermen en te hydrateren. Het zorgt tot de dag van vandaag effectief voor je huid.
Gebruik Vaseline Jelly – Vaseline Moisturising Jelly Cocoa Butter kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, zoals voor persoonlijke verzorging. Het voeden van de huid, helpt met het natuurlijke herstel van een droge huid. Dit kan een droge huid verjongen en fijne lijntjes helpen verminderen. Vaseline Jelly creëert een beschermende barrière die de huid beschermt tegen omgevingsfactoren en wordt al meer dan 100 jaar gebruikt om te beschermen tegen kleine snijwonden, schaafwonden en brandwonden.

Overige informatie over dit product

Merk
Vaseline
SKU
229267
EAN
08710447485323
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95