Test alert message!
Urticalcin bevat natuurlijke vitamine D3.
  • vitamine D ondersteunt de kalkopname
  • vitamine D zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand
Natuurlijke vitamine D De belangrijkste bron van vitamine D is zonlicht. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht zelf vitamine D in de huid aanmaken. Bij onvoldoende blootstelling aan zonlicht kan het lichaam soms extra vitamine D nodig hebben, zoals in de wintermaanden. Er zijn ook bepaalde doelgroepen die extra vitamine D nodig hebben, zoals mensen die weinig buiten komen, mensen met een getinte huidskleur, ouderen en kinderen. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij verschillende functies in het lichaam. A.Vogel Urticalcin bevat daarom natuurlijke vitamine D3 verkregen uit een vegetarische bron. Dit ondersteunt de kalkopname, is van belang voor het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. Een dagdosering van 6 tabletten komt overeen met 100% referentie-inname vitamine D3 van een gemiddelde volwassene.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder