Test alert message!

Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist: No Worm Pro!


Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen bij jouw puppy of kleine hond.


Werkzame stof: Milbemycine oxime, Praziquantel.


Voor honden van 0,5 tot 10 kg.Het belang van ontwormen Om te voorkomen dat jouw ond last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.


Voor pups geldt dat je in week 2,4,6,8,12 dient te ontwormen. Daarna in de maanden 4,5,6,9 en 12.


Eenvoudige toediening Gemakkelijk toe te dienen No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden én katten.


Een verpakking No Worm Pro kleine hond & puppy is beschikbaar in 2 of 4 tabletten.


Toedieningswijze Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 90% van de honden het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je hond zal niet merken dat er een tabletje in zit.


Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.Dosering No Worm Pro kleine hond & Puppy
0,5 – 1kg ½ tablet
>1 – 5kg 1 tablet
>5 – 10kg 2 tabletten

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Pro geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm Pro veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder