Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

No Worm No worm pro hond S (4tb)

Productomschrijving

Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist: No Worm Pro!


Voor honden van 5 tot 75 kg.Het belang van ontwormen Om te voorkomen dat jouw hond last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.


Gemakkelijk toe te dienen No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden én katten. Een verpakking No Worm Pro hond is verkrijgbaar 2 of 4 tabletten


Toedieningswijze Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 90% van de honden het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je hond zal niet merken dat er een tabletje in zit.


No Worm adviseert om producten met de werkzame stoffen Milbemycine oxime en Praziquantel zorgvuldig te doseren bij honden van de volgende rassen:
Shetland Sheepdog (Sheltie), Langharige Whippets, Australian Cattledog, Border Collie, Australian Shepherd, Zijde Windhonden, McNab dog, Witte (Duitse)
Herders, Zwitserse Witte Herders. U kunt voor deze rassen ook Exitel Plus (XL) gebruiken.


Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.







Dosering No Worm Pro Hond
5 – 25kg 1 tablet
>25 – 50kg 2 tabletten
>50 – 75kg 3 tabletten

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.


Overige informatie over dit product

SKU
835282
Merk
No Worm
EAN
8713112003853
Inhoud
4tb
RVG registratienummer
NL 113689
RVH registratienummer
NL 113689

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95