Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Ivy Bears

Hou jij ook zo van gummy bears? Wat nou als je gummy bears had mét vitamines voor je haar? De Ivy Bears haarvitamines stimuleren een gezonde haargroei. Niet alleen lekker maar dus ook nog eens erg goed voor je haar. Geen grote pillen meer slikken, maar lekker snoepen voor verzorgen van je haar van binnenuit! Lees meer…

Heb je al allerlei haargroeimiddelen geprobeerd om je haargroei te stimuleren? Is het je tot nu toe nog niet gelukt om een product te vinden dat doet wat je wil? Stop met zoeken, want wij hebben dit product! De Ivy Bears bevatten veel vitamines die goed zijn voor je haar, onder andere: Vitamine B6,Vitamine E,Vitamine B2,Vitamine B12, Vitamine C, Biotine. Wil jij het proces van gezonde haargroei versnellen? Dan zijn de Ivy Bears echt iets voor jou. De Ivy Bears zijn ook nog eens 100% vegan, glutenvrij, sojavrij, dierproefvrij, halal en koosjer. Niet alleen goed voor je haar, maar ook voor de planeet.

Ivy Bears online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kan je terecht voor producten om de haargroei te stimuleren. De Ivy Bears zijn genoeg op voorraad! Kijk gerust verder rond op onze webshop als je opzoek bent naar andere producten ter bevordering van gezond haar. De Ivy Bears koop je supermakkelijk en snel bij je favoriete online drogist. Vanaf 75 euro is je pakketje ook nog eens gratis verzonden en supersnel bezorgd!