Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Facetrex

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Huidtype
2 artikelen

Facetrex

Helaas horen rimpels bij het leven. Toch kun je de strijd met rimpels aangaan dankzij Facetrex. Er zijn vele oorzaken van het ontstaan van rimpels, zoals ouderdom, stress, teveel zonnen en piekeren. Door ouderdom kunnen rimpels snel ontstaan. Wist je dat Angela Groothuizen al jaren zweert bij dit merk?

Weg met die rimpels!

Oh jee… al die rimpels. Wat moet je daar nou mee? Met het rijper worden van de huid komen de rimpeltjes dan ook vaak onaangekondigd tevoorschijn. Maar je wilt toch ook gewoon blijven stralen? Dan is het tijd voor een gezichtsverzorgend product dat afrekent met de rimpels! Het meest belangrijk is dat een anti rimpel crème in staat is om rimpeltjes glad te strijken en vermoeidheidstrekken te vervagen. Topische rimpelontspanners spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen verslappen de spieren, zodat in de huid geen rimpels kunnen worden getrokken. Maar niet iedere anti rimpel crème bevat deze spierontspannende stoffen! De Facetrex Natural Facelifting zit bomvol met deze stoffen. Deze stoffen gaan huidveroudering effectief tegen en hebben een ontspannende invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer glad, veerkrachtig en elastisch.

Collageen drinken? Het kan!

Collageen is één van de meest voorkomende eiwitten in het lichaam en vormt een groot deel van het bindweefsel. Collageen peptiden zijn de moleculaire bouwstenen die van belang zijn voor een jonge elastische huid, vol glanzend haar en mooie sterke nagels. Ga voor de Facetrex Collafill drinks. Dit drankje bevat ook collageen én vitamine C. Echter zit er Ester-C in verwerkt in plaats van gewone vitamine C. Ester-C is de ontzuurde vitamine C en is daarom veel milder voor de darmen en maag.

Facetrex producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij kun je via een eenvoudige manier de producten van Facetrex bestellen. Je hoeft het gewenste product maar in het winkelwagentje te stoppen en af te rekenen. Je hebt jouw bestelde product van Facetrex al snel in huis. De reviews bij Facetrex zelf liegen er niet om! En als zelfs Angela Groothuizen fan is, dan jij toch ook?!