Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Cetaphil

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Huidtype
8 artikelen

null

Cethapil huidverzorgingsproducten

Heb je Cetaphil nog maar nét ontdekt, dankzij positieve verhalen of op aanraden van je dermatoloog?
Het bestaat al meer dan 70 jaar. Wereldwijd hebben miljoenen mensen met een droge, kwetsbare of gevoelige huid er veel baat bij. Vraag maar aan je huisarts of dermatoloog. Nog beter: ontdek zelf hoe je huid erop reageert. Iedere dag een beetje verantwoorde aandacht van Cetaphil en je huid ziet er snel weer stralend, fris en gezond uit. Je ziet het, je voelt het.

Onze missie
“Het leven verbeteren door een gezonde, verzorgde huid.”


Ook al is een gevoelige huid buitengewoon veeleisend, we hebben ontdekt dat je de verzorging het beste helder en eenvoudig kunt aanpakken. We geloven in de basis: goed reinigen, goed hydrateren.

Alles begint met goede producten om je huid dagelijks goed schoon te maken en fijn te hydrateren. Irritaties verminderen, meteen maar even de zo belangrijke beschermlaag op peil houden. In de formule van Cetaphil Milde Huidreiniger zitten maar 8 uitgekiende bestanddelen; zonder onnodige, agressieve toevoegingen. Een verzachtend, kalmerend effect, op een subtiele manier hydrateren, dat is alles wat je wilt. Voldoende bescherming, een extra dosis liefde. Daarom heb je Cetaphil op je wastafel, dat is de basis.

Je grootste orgaan - je huid - is niet alleen mooi, ook ingewikkelder dan je misschien denkt. Een paar slimme lagen huid moeten samen de hele wereld aankunnen. Ga maar na: als je huid perfect in balans is, zit je vanzelf beter in je vel. Je voelt je gezonder.
Geen stress, goed slapen, voldoende water drinken? Het helpt zeker. Toch kan je huid op de moeilijke momenten best een steuntje in de rug van Cetaphil gebruiken.

Ontwikkeld om te hydrateren. Wat bleek al snel? Producten van Cetaphil geven welkome ondersteuning, niet alleen bij 'alledaagse' huidzorgen als droge of gevoelige huid, ook bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, rosacea en acne.

Hydrateren en verzorgen, we doen het al sinds 1947


Uitvinder was een Amerikaanse apotheker, die niet tevreden was over de bestaande huidverzorging. Hij mengde en testte net zo lang, tot zijn 'Cetaphil Cleansing Lotion' was geboren - en precies deed wat hij wilde. Dit originele recept werd al snel populair; de belangrijkste ingrediënten zitten nu nog steeds in het recept. Wat heel goed werkt, ga je niet verbeteren.

Cetaphil is een beetje laboratoriumtaal, afgeleid van 'cetearyl alcohol'. De essentie van Cetaphil zit in de naam: de '-phil' op het einde betekent 'liefde', terwijl 'Cet' komt van het hydraterende middel cetearyl alcohol. Cetaphil staat dus voor de verzorgende werking en de liefde die het geeft aan de huid.

Genoeg theorie. Het beste kun je Cetaphil zelf proberen - je kwetsbare huid zal je eeuwig dankbaar zijn!

Waarom Cetaphil?


Geschikt voor ieder type huid, zelfs de meest gevoelige en problematische
Gepatenteerde formules, gebaseerd op vernieuwende, wetenschappelijke inzichten
Aanbevolen door dermatologen
Je kunt het gebruiken ter ondersteuning van een dermatologische behandeling
Versterkt, verzacht, verzorgt, maakt je leven een klein beetje eenvoudiger
Alle producten van Cetaphil zijn vegan en dierproefvrij.

Schrik niet, het gaat niet om de scherpe, uitdrogende alcohol in schoonmaakmiddel, maar juist om een 'vettere' soort alcohol, die wel vaker in cosmetica zit, omdat het prima vocht vasthoudt in je huid. Onder andere. Dat is zo'n beetje het geheim van de verzorgende werking van Cetaphil.