Skip to content

Cetaphil

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Cetaphil zorgt voor je huid!

Cetaphil staat bekend om de milde huidverzorgingsproducten die zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Samen hebben zij verschillende hoogwaardige producten ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor mensen met een echt kwetsbare en (acne) gevoelige huid. Als mensen eenmaal Cetaphil gebruiken, zijn ze echt fan voor het leven. Het is fijn, zacht, prettig in gebruik en zo super mild voor je huid.

Een huid die kwetsbaar is heeft de juiste verzorging nodig, de bevat geen parfum of parabenen en trekt snel in de huid en het is over het hele lichaam te gebruiken. Dit maakt het product veelzijdig en fijn om te gebruiken op droge en kwetsbare plekken. Cetaphil kan al gebruikt worden voor pasgeborenen. Zorg er wel voor dat de restoraderme huidreiniger niet in de ogen komt. Dat is echt niet prettig

Cetaphil is er ook voor het gezicht geschikt! De verwijdert talg, vuil en onzuiverheden zonder de ph-balans van je huid te verstoren. Met de milde huidreiniger reinig je de huid wel maar voorkom je dat de huid uitgedroogd raakt. Een fijne schuimende reiniger die ook ideaal is om make-up mee te verwijderen! Wanneer je een acne gevoelige huid hebt is het soms nog weleens lastig om de juiste crème te vinden, daar heeft Cetaphil ook aan gedacht! De met SPF 30 is speciaal ontwikkeld als complete verzorging van de acne gevoelige huid. De hydraterende gezichtsverzorging zorgt voor onmiddellijke hydratatie en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid! Ook heeft het een matterend effect om een glanzende huid te voorkomen.

Wanneer je last hebt van een droge huid kun je Cetaphil proberen. Deze crème zorgt voor directe hydratatie van de huid. Daarnaast zorgt het voor een snelle én duurzame opname van vocht in de bovenste lagen van de huid. De crème verstopt de poriën niet en is parfumvrij, dit maakt het geschikt voor de zeer droge, gevoelige en vochtarme huid.

Je kunt deze crème ook goed gebruiken tijdens de verzorging van een huidaandoening of dermatologische behandeling. Je kunt de crème het beste gebruiken op het gezicht, de handen, elle bogen en knieën, maar als jij je er helemaal mee wilt insmeren kan dat prima hoor!
De Hydraterende crème is geschikt is ook geschikt voor kinderen.

Een ander fijn voordeel van de hydraterende crème is dat deze ook te bestellen is in een 100G variant, ideaal voor tijdens of na een lange vlucht of andere momenten waarbij je huid schreeuwt om hydratatie!

Alle producten van shop je extra voordelig bij ! Na het bestelproces ontvang je het product al gauw in huis zodat je kunt gaan genieten van de hydraterende werking van deze crèmes.