Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Nova Vitae

Nova Vitae is al meer dan 40 jaar leverancier van hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen. Denk aan (multi)vitaminen, mineralen en complexe preparaten. Voor natuurlijke voedingssupplementen met een fijne prijs ben je bij Nova Vitae aan het juiste adres. Ook voor een hoge kwaliteit aan noten, zaden en superfoods kan je bij Nova Vitae terecht. Meer lezen…

Nova Vitae vitamines & mineralen

Een bekend product van Nova Vitae is de Magnesium Triple. Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen. In de Magnesium Triple zitten maar liefst 3 draagstoffen voor een optimale opneembaarheid; Magnesiumcitraat, Magnesiumbisglycinaat en Magnesiummalaat. Vitamine C ken je waarschijnlijk wel, maar ooit gehoord van Ester C? Ester C heeft dezelfde werking voor je lichaam als vitamine C, maar blijft tot wel 24 uur langer in je systeem.

Nova Vitae superfoods

Houd je van noten en zaden? Kijk dan eens bij het ruime assortiment van Nova Vitae. Van geraspte kokos, amandelmeel en havermout, tot cacao poeder en allerlei soorten notenmixen. Ook de superfoods lijnzaad, Acai poeder, Camu Camu poeder en Lucuma poeder kan je hier vinden. En wat dacht je van grootverpakkingen van een kilo van bijvoorbeeld pompoenpitten, sesamzaad of pecannoten. Zo kan je de komende tijd nog wel even vooruit!

Nova Vitae online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Nova Vitae. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Nova Vitae of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.