Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Royal Green

Allerbeste ingrediënten

Al vanaf de oprichting in 2008 gebruikt Royal Green alleen de allerbeste ingrediënten. Zo worden alle producten van het merk met liefde & zorg gemaakt en altijd getest op zuiverheid. Gedurende de korte periode na haar oprichting is Royal Green uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van biologische producten. De ingrediënten worden met veel zorg geoogst door biologische boeren. Hierdoor krijg je een zeer uitgebalanceerd product dat bijdraagt aan jouw gezondheid.

Supplementen

Royal Green laat zich inspireren door de kracht van Moeder natuur. Het tijdperk van geïsoleerde supplementen (synthetische vitaminen & mineralen of gestandaardiseerde kruiden) is wat Royal Green betreft dan ook voorbij. De plantaardige of biologisch gecertificeerde producten van het merk bieden namelijk een uitstekend en verantwoord alternatief. Royal Green Whey Protein Isolate heeft een maximale biologische beschikbaarheid en levert alle belangrijke aminozuren in de hoogst geconcentreerde vorm. Het product is een bron van eiwitten die bijdragen tot een groei van de spiermassa. Een ander voedingssupplement van Royal Green is Royal Green Magnesium Bio. Het product levert 250 mg Magnesium, 5 mcg Vitamine D2 en 50 mg Ashwagandha per twee capsules. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel.

Biologische voeding

Alle Royal Green producten zijn 100% gecertificeerd biologisch. Dit houdt in dat de producten duurzaam zijn geteeld zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De Royal Green Kokos Cooking Cream Extra Virgin Bio is vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en 100% vegetarisch. Royal Green staat bovendien bekend om de verschillende biologische honingen. Royal Green werkt alleen met tweede en derde generatie imkers die nog op de ambachtelijke manier werken waardoor de fijnste honing ontstaat die is gemaakt met liefde voor bijen.

Wholefoods

Royal Green maakt gebruik van een breed spectrum planten & kruiden. Alle bestanddelen uit het kruid worden geleverd. Op deze manier kan Royal Green een optimale werking garanderen. De kruiden zijn nooit gestandaardiseerd en vrij van hexaan en/of aceton. Royal Green Whole Foods zijn vrij van vulstoffen, hoog geconcentreerd, zuiver en indien mogelijk gecertificeerd biologisch.

Royal Green online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een zeer compleet assortiment Royal Green producten is terug te vinden bij KoopjesDrogisterij. Wanneer je een van de producten van dit merk nodig hebt, dan kun je deze gemakkelijk bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je hebt de producten van Royal Green namelijk voor een goede prijs snel in huis!