Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Alfytal MultiMin stress (90vc)

90vc
Adviesprijs € 24.90 € 20.63
17% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

MultiMin Stress


MAGNESIUM-MULTIMINERAAL met synergisten, 90 CAPSULES, VEGETARISCH Vrij van ijzer, koper en jodium


SAMENSTELLING
2 capsules (dagdosering) bevatten per capsule: % R.I.
Mineralen:
Magnesium  (oxide) 300 mg 80 150 mg
Calcium (carbonaat) 120 mg 15 60 mg
Zink (gluconaat) 15 mg 150 7,5 mg
Kalium (chloride) 40 mg 2 20 mg
Mangaan (gluconaat) 2 mg 100 1 mg
Selenium (l-selenomethionine) 50 µg 91 25 µg
Overig:
BetaïneHCl 20 mg – 10 mg

R.I. = Referentie Inname


Hulpstoffen: Natuurlijk vulmiddel: amylum solani (aardappelzetmeel), Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Antiklontermiddel: talk, olijfolie.


Gebruik: 1-2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven.                    
Dit is een modulair product. Gebruik hiernaast een passende multivitamine uit module 1 en/of andere specifieke modules. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie.


Vrij van: gist, melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en andere bekende allergenen.


Kenmerken :MultiMin Stress is een makkelijk slikbare mineralencapsule met de nadruk op magnesium. Magnesium draagt bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel en een normaal energieleverend metabolisme.  Dit geeft een voedingskundige ondersteuning aan het lichaam en meer speciaal het zenuwstelsel in periodes en situaties van stress en drukke omstandigheden, zoals examens. Selenium, zink en mangaan dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Door de toepassing van capsules mag een goede opneembaarheid worden verwacht. Om het lichaam niet extra te belasten in drukke omstandigheden bevat dit product geen ijzer, koper en jodium. MultMin Stress bevat geen dierlijke ingre-diënten en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Er is bewust gekozen voor magnesiumoxide vanwege het zeer hoge gehalte aan elementair magnesium, 60%. Door de poedervormige presentatie in capsules is het rendement hiervan uitstekend.
Deze formule is prima te combineren met een multivitamine uit module 1, welke voldoende B-complex bevat, zoals MultiVit Medium of MultiVit X-tra. Door het ontbreken van mogelijk allergene stoffen uitermate geschikt voor mensen met een (voedings)allergie.
Goed slikbare capsule. Inhoud mag uit capsule worden gehaald.


Overige informatie over dit product

Merk
Alfytal
SKU
778656
EAN
8717524922047
Inhoud
90vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95