Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Andrelon Mousse verrassend volume (200ml)

200ml
Adviesprijs € 6.19 € 3.56
42% korting
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

  • • Andrélon Perfecte Krul Mousse geeft veerkracht aan je krullen
  • • De haarmousse is verrijkt met aloë vera extract en gaat pluizend haar tegen
  • • De mousse definieert je krullen en houdt ze zijdezacht en soepel in model
  • • Deze styling mousse is speciaal geschikt voor krullend haar
  • • Gaat pluizend haar tegen, droogt snel en is gemakkelijk uit te borstelen
  • • Finish je look met de Andrélon Perfecte Krul Haarspray


Andrélon Perfecte Krul Mousse geeft veerkracht aan je krullen. De met aloë vera-extract verrijkte styling mousse verstevigt en verzorgt je krullen vanaf de haaraanzet en houdt ze zijdezacht en soepel in model. Zo worden je krullen weer makkelijk handelbaar en voelen ze zacht, flexibel en veerkrachtig aan. De producten in de Perfecte Krul haarverzorgings- en stylingslijn geven je krullen langdurige veerkracht en gaan pluizen tegen. Ze brengen je krullen terug in je haar en accentueren je krullen zonder het haar plakkerig en hard te maken of uit te drogen. Het resultaat is een perfecte bos zachte, veerkrachtige, krullen. Gebruik voor het beste resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul haarverzorgingslijn. Hoe het product te gebruiken: de bus goed schudden voor gebruik. Houd de bus ondersteboven en spuit een bolletje mousse ter grootte van een mandarijn in je hand. Verdeel de mousse gelijkmatig over (handdoek-)droog haar en breng je haar inmodel. Föhnen versterkt het resultaat. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.

Ingredienten : Aqua, Alcohol Denat, Isobutane, Polyquarternium-11, Propane, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Trydeceth-9, CocamidopropylBetaine, Butane, Citric, Acid, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Humulus Lupulus Extract, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
874844
EAN
8711600604339
EAN 2
8717163258828
Inhoud
200ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95