Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Andrelon Pink get the volume powder (7g)

Productomschrijving

Deze volumepoeder geeft je haar een boost vanaf de haaraanzet.
• Volume vanaf de haaraanzet
• Geeft extra textuur
• Geeft een matte finish.
• Geeft extra grip
• Ideaal om je haar te stylen
• Ideaal voor wanneer je je haar wilt opsteken
Deze poeder is ideaal voor big volume en extra textuur. Deze volume powder geeft je haar een boost vanaf de haaraanzet. De poeder zorgt ook voor extra grip en textuur met een matte finish.
Tips & tricks:
• Gebruik de big volume powder voor het ultieme opgestoken haar. Toupeer je haar na gebruik met een zachte borstel en zet je haar vast.
• Zakt je kapsel in de loop van de dag uit? Masseer dan weer even je haaraanzet met je vingertoppen en je hebt zo je volume weer terug.
Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
910501
EAN
08714100146521
Inhoud
7g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95