Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

APB Holland Astragalus puur (90ca)

90ca
Adviesprijs € 24.94 € 21.18
15% korting

Productomschrijving

Astragalus Membranaceus, ook wel de vlezige hokjespeul genoemd, is een bloeiend Chinees kruid en kent tal van gezondheidsvoordelen. Astragalus Membranaceus ondersteunt het immuunsysteem en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
Astragalus Membranaceus kan ook ingenomen worden voor de ondersteuning van gezonde hart- en bloedvaten en voor de ondersteuning van het hart. Tevens draagt het bij aan een goede geestelijke en fysieke balans. Het draagt ook bij aan een normale bloedsuikerspiegel en het ondersteunt de nierfunctie. De koosjer capsules zijn vegetarisch, gemaakt van cellulose en voorzien van een coating, die bestand is tegen maagzuur en ervoor zorgt dat de Astragalus niet vrijkomt voordat de darmen bereikt zijn.

Samenstelling : Astragalus (Astragalus membranaceous) 360 mg 25:1 extract wat overeenkomt met 9000 mg

Ingrediënten : Astragalus 360 mg, cellulose (capsule)

Dosering : 2 tot 3 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering.

Bewaring : Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Voedingssupplement : Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde
levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding, altijd eerst uw arts of apotheker raadplegen voordat u voedingssupplementen gebruikt.

Inhoud : 90 capsules.

Buiten bereik van jonge kinderen houden

Overige informatie over dit product

Merk
APB Holland
SKU
225017
EAN
08718868618306
Inhoud
90ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95