Skip to content

Artelle

Filteren
Prijs 1
Inhoud
2 artikelen

Artelle

Hollandse kwaliteit, voor een lage prijs.

Artelle is een product van HUMANutriënts, een 100% Nederlands bedrijf. Hierdoor staat de betrouwbaarheid, levering en kwaliteit op hoog niveau.
Met het merk Artelle bieden wij van KoopjesDrogisterij.nl jou producten van top kwaliteit tegen een goede prijs. De producten van Artelle dienen een natuurlijke grondslag en een duidelijke werking te hebben dat bijdraagt aan jouw gezondheid.

Groot aanbod aan vitamines en mineralen!

Mocht je behoefte hebben aan extra vitamines en mineralen, kan een voedingssupplement van HUMANutriënts een goede aanvulling bieden. Artelle biedt supplementen als Artelle Vitamine D3, Artelle Vitamine C, Artelle Vitamine K2, Artelle Cal/Mag/Zink.

Artelle Vitamine D3 bevat vitamine D3 dat een belangrijke rol speelt in de botopbouw, het immuunsysteem en zenuwstelsel.

Artelle Vitamine C bevat vitamine C dat draagt tot onder andere bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, behouden van een normale functie van het immuunsysteem. Ook is het goed voor functioneren van het zenuwstelsel en helpt het bij vermoeidheid. Daarnaast bevat het ook bio flavonoïden, dat vitamine C beschermt en de opneembaarheid verhoogt.

Artelle Cal/Mag/Zink bevat de drie essentiële mineralen calcium, magnesium en zink. Ze dragen bij aan een normale spierfunctie en onderhoud van normale botten en tanden. Daarnaast leveren ze een bijdrage aan een normale functie van het zenuwstelsel. Daarbij ondersteunt zink cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan een normale cognitieve functie.

Artelle Vitamine K2 bevat Vitamine K2, dat helpt bij de normale bloedstolling. Het zorgt voor een juiste verwerking en transport van calcium (dus goed te combineren met Artelle Cal/Mag/Zink

Heb je liever alles in een? Geen enkel probleem! Met Artelle's Artelle Multivitamine A/Z Stootkuur heb je een breed scala aan essentiële vitamines en mineralen in slechts één pot!

Vitamines, mineralen en nog veel meer van Artelle online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

KoopjesDrogisterij heeft een breed aanbod van Artelle producten. Naast de bovengenoemde producten zoals Artelle Vitamine D3, Artelle Vitamine K2, Artelle Cal/Mag/Zink en Artelle Vitamine C kunt je ook onder andere supplementen als Artelle CO-Enzym Q10, Artelle Omega 3 Forte, Artelle Glucosamine en nog véél meer halen bij KoopjesDrogisterij.nl. Wanneer je vragen hebt over een product van Artelle of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.