Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Little Ones Vloeibaar wasmiddel 35 beurten pear nectar (1050ml)

1050ml
Adviesprijs € 11.79 € 9.59
19% korting

Productomschrijving

Vloeibaar Wasmiddel, 35 beurten, pear nectar

Heb je je ooit afgevraagd waarom baby’s zoveel morsen? Het duurt tot 14 maanden alvorens ze de oog-handcoördinatie ontwikkelen die nodig is om zichzelf te voeden met een lepel! Geniet zonder zorgen van deze morsmomenten en maak de kleertjes van je kind schoon met ATTITUDE’s Perennectar wasmiddel. Onze formule bevat enkel Wij gebruiken natuurlijke, effectieve ingrediënten en is EWG VERIFIED™ zodat je zonder zorgen vuil kan worden.

Wasmiddel voor babykleertjes op basis van reinigend en antioxiderend extract van groene thee. Dermatologisch getest

Zie tabel voor dosering. Giet een kleine hoeveelheid rechtstreeks op de vlek en wrijf of laat weken voor het wassen. Controleer altijd de etiketten op speciale instructies. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

5%-15% anionische oppervlakte-actieve stoffen (natrium coco-sulfaat), 5%-15% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (lauryl glucoside). Bevat ook: Water, natriumcitraat, natriumgluconaat, glycerine, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, gamma-undecalactone (zoet fruit), ethylacetaat (peer).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Little Ones
SKU
DN6411
EAN
626232420388
Inhoud
1050ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95