Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Vaatwastabletten 26 stuks (416gr)

Productomschrijving

Vaatwastabletten, 26 stuks

Wat vandaag door de afvoer gaat is wat we morgen zullen drinken. De meeste gemeenschappen filteren het afvalwater voordat ze het terug in de rivieren en meren pompen waar ze zich bevoorraden. Dat is waarom ATTITUDE Vaatwasser Eco-pods fosfaatvrij zijn, wat betekent dat we plantaardige en minerale ingrediënten gebruiken die het veiligste zijn voor het milieu. De Eco-pods zijn bovendien EWG VERIFIED™.

Gemaakt op basis van plantaardige en minerale ingrediënten.

Gebruik één pod per lading. De pods niet uitpakken of doorboren. Plaats de pod in het hoofdverdeelvak en sluit het vak. Enkel met droge handen hanteren. Bewaar de doos goed verzegeld op een droge plaats.

>5 - <15%:bleekmiddelen op basis van zuurstof (natrium percarbonaat), <5% niet ionische oppervlakte-actieve stoffen, <5% enzymen. Bevat ook: Natriumcitraat, natriumchloride, natriumcarbonaat, natriumsilicaat, glycerine.

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6434
EAN
626232432282
Inhoud
416gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95