Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Wasverzachter 40 beurten wildflowers (1040ml)

Productomschrijving

Wasverzachter, 40 beurten, wildflowers

Wasverzachters zijn voor stoffen wat conditoners zijn voor het haar: ze versterken, beschermen en verzachten. Daarom creëerden we ATTITUDE Nature + Wasverzachter – Wilde bloemen. Deze ECOLOGO®-gecertificeerde verzachter, delicaat geformuleerd met enkel vegan ingrediënten zoals extract van groene thee, zal het comfort van uw kleren verbeteren zonder uw huid te beschadigen, of de omgeving, en dit alles terwijl je zintuigen worden verwend met een subtiele, therapeutische bloemengeur!

Wasverzachter verrijkt met extract van Camellia sinensis (groene thee), bekend om zijn belangrijke antioxiderende en reinigende eigenschappen. Dermatologisch getest.

Zie tabel voor dosering. Voeg toe aan verdeelbakje of aan uiteindelijke spoeling nadat de trommel gevuld is met water. Niet rechtstreeks afgieten op de stof om vlekken te voorkomen. Controleer altijd de etiketten op speciale instructies. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN

<5% Cationische oppervlakte-actieve stoffen (dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfaat), <5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Bevat ook: Water, glycerine, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, methyldihydrojasmonaat (jasmijn), amyl salicylaat(bloemen).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6426
EAN
626232421446
Inhoud
1040ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95