Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Ayurveda Health Tongschraper RVS (1st)

1st
Adviesprijs € 5.29 € 4.12
22% korting
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Ayurvedische tongreiniger

Samenstelling
Roestvrij staal

Gebruik
Deze tongreiniger is speciaal ontworpen om ook de zijkanten van de tong te reinigen. Dagelijks, direct na het opstaan de tong reinigen, dus vóór het tandenpoetsen. Je zult ervaren dat de tandpasta ook beter zal doorwerken en frisser zal aanvoelen. Ook is het aan te bevelen ‘s avonds voor het slapen gaan de tong te reinigen. Na gebruik de tongreiniger goed afspoelen. Je kunt de tongreiniger gewoon bewaren bij de tandenborstel. Vermindert cariësgevoeligheid, verbetert adem en smaak, vermindert bacteriën.

Tips:
Goed afspoelen bij eerste gebruik 

Probeer ook eens speciale mondolie Arimedhadi thailam. De samenstelling van deze olie (thailam) is speciaal ontwikkeld voor “oil pulling”. Dit is een oosterse traditionele manier om de mond, tanden en tandvlees te ontdoen van schadelijke bacteriën en andere organismen. Ga voor meer informatie naar 
www.ayurvedahealth.nl 

Gebruik altijd een RVS of koperen tongreiniger. Plastic tongreinigers worden poreus en er kunnen restanten van organismen in achterblijven.

Overige informatie over dit product

Merk
Ayurveda Health
SKU
811546
EAN
08716458002092
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95