Skip to content

Be-Life

Filteren
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

Be-Life

De producten van Be-Life worden geproduceerd door het Belgische bedrijf Bio-Life. Het bedrijf is erg milieubewust en de producten worden verkocht door heel Europa. Bio-Life is met haar Be-Life producten de afgelopen 30 jaar gegroeid tot ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. De voedingssupplementen van Be-Life worden samen met de wetenschappelijk en medische wereld samengesteld en ontwikkeld.

De natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life

De potjes van Be-Life zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar karton en de deksels zijn gemaakt van recyclebaar plastic. Be-Life is dus heel erg duurzaam! Daarnaast is er helemaal niks extra's toegevoegd aan de producten van Be-Life, helemaal puur dus! Hierdoor worden de voedingsstoffen die in de producten zitten optimaal opgenomen. Je laat met Be-Life dus niet alleen een minimale ecologische voetdruk achter, maar je bereikt voor jezelf ook nog het optimale resultaat! Een van de producten van Be-Life uit ons assortiment is de Be-Life Magnesium quatro 900. Dit product bevat zowel magnesium bisglycinaat en magnesium glycerofosfaat als vitamine B6. Magnesium ondersteunt het energieniveau en is goed voor de spieren. Een ander populair product in het assortiment van Be-Life is Be-Life Omega 3 magnum. Omega 3 is een goede aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon en kan dagelijks gebruikt worden.

Vegan voedingssupplementen van Be-Life

De voedingssupplementen van Be-Life zijn allemaal gluten- en lactosevrij. Daarnaast bevatten de supplementen geen allergenen of hulpstoffen en zijn de meeste producten geschikt voor vegetariërs en veganisten. Zo zijn de Be-Life L-Glutamin 800 en Be-Life Vitamine B9 100% vegan. Een ander vegan product van Be-Life is de Be-Life IJzer complex. Het product bevat onder andere ijzer bisglycenaat, koper bisglycenaat, mangaan bisglycenaat en vitamine B9, B12, B1, B2, B5 en B6. Ijzer ondersteunt het immuunsysteem en het is goed voor de concentratie.

Be-Life online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Be-Life online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Be-Life aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.