Skip to content

Biosolis

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Biosolis zonnebrand

Met fantastisch weer is het altijd leuk om met het gezin een dagje strand te pakken. Terwijl de kids zandkastelen bouwen kan jij lekker genieten van de stralende zon. Maar vergeet je niet jezelf met zonnebrand in te smeren? Zonnen zonder zonnebrand is net als fietsen zonder twee handen aan het stuur, onverstandig! Gebruik Biosolis zonnebrand om je goed tegen de zon te beschermen!

Waarom Biosolis zonnebrand?

Je vraagt je nu af, waarom zou ik voor Biosolis kiezen? Wat is er zo anders aan de zonnebrand van Biosolis? Nou, er zijn meerdere redenen waarom Biosolis speciaal is, namelijk:

 • Biosolis is een biologische zonnebrandcrème
  Biosolis bevat het woord ''bio'' niet zonder reden. Alle Biosolis producten zijn namelijk gecertificeerd biologisch. Dit betekent dat tijdens het verbouwen van de ingrediënten die Biosolis gebruikt geen chemicaliën zijn gebruikt. De Biosolis biologische zonnebrand gaat een stap verder en gebruiken niet enkel biologisch ingrediënten. Zij vinden de natuur belangrijk en dragen graag hun steentje bij. Daarom doneren ze elk jaar 1% van hun bruto omzet aan goede doelen, zoals: Reef Check en Surfrider Foundation Europe
  Als je gebruik maakt van de zonnebrandcrème van Biosolis help jij ook koraalriffen te beschermen tegen vervuiling en je huid tegen UV-straling. Dat zijn dan twee vliegen in een klap!
 • Het is een zonnebrand met minerale filters: weg met de chemische filters!
  Zonnebrand heeft twee verschillende filters, namelijk chemische filters en minerale filters. Je vindt ze terug in het grootste gros aan zonnebrand wat je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt. Het is goed om te weten wat het verschil is tussen minerale filters en chemische filters. Pas dan snap je waarom de zonnebrand van Biosolis zoveel liefde voor je huid heeft. Een chemische filter dringt je huid binnen, hierdoor ervaar je de crème als “aangenaam”. Hij smeert lekker en laat geen witte waas achter (vind je prettig hea?). Maar... Wij denken dat je de witte waas iets te makkelijk accepteert als we de aap uit de mouw halen voor je. Bij een chemische filter worden alle stoffen opgenomen door je huid. Kortom, ook bewaarmiddelen of andere omstreden stoffen zoals hormoonverstoorders worden opgenomen door je lichaam. Dat wil je toch niet?
  Zonbescherming zoals Biosolis zonnebrandspray en -crèmes zijn op basis van minerale filters en weerkaatsen als een spiegel UV-straling van je huid af. Zonnebrand met een minerale filter vormt een beschermlaag op je huid en werkt direct. Lekker handig als je direct wilt genieten van de zon! Oh ja, hadden we je al verteld dat Biosolis's minerale filter van natuurlijke oorsprong is én respect heeft voor zee en dier?
 • Biosolis is een waterresistente zonnebrand
  Na uren zonnen is het ook wel heerlijk om een frisse duik in zee te nemen. Maar met normale zonnebrand moet je na het zwemmen jezelf opnieuw insmeren. Met Biosolis is dat niet het geval. De zonnebrand van Biosolis is waterresistent. Dit betekent dat je met een gerust hart je kindje pas na het speelplezier in zee of het meer weer hoeft in te smeren. Maar natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen en daarom zeggen wij altijd: twijfel je een keer? Ga dan aan de smeer! Daarnaast is de zonnebrand niet plakkering. Ideaal wanneer je op het strand ligt!
Biosolis zonnebrandcrème bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Biosolis bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben Biosolis zonnebrandproducten voor het hele gezin! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Van Biosolis aftersun tot Biosolis zelfbruiners, wij hebben het in huis! Wanneer je vragen hebt over een product van Biosolis of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.