Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

De ene Modifast dieetbox is de andere niet

Een Modifast dieetbox is niet alleen een volle doos met lekkere afslankproducten om mee af te slanken, het is ook een voordeelbox. Modifast stopt er heerlijk overzichtelijk en handig allerlei goeds in; die losse Modifast producten zelf bij elkaar scharrelen is altijd duurder! Het lijkt alsof Modifast zichzelf daarmee in de vingers snijdt, maar het is gewoon service anno 2020. In een tijd dat klanten geen onnozele, dankbare kopers meer zijn zonder eigen wil, maar bewust fans van een goed product waar ze wat mee kunnen. Thuis afslanken bijvoorbeeld.

Modifast weet wat afslanken lastig maakt en Modifast weet wat mollige mensen willen. Met een Modifast dieetbox heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week je eigen voorraadkamertje in huis met goed, voedzaam en toch caloriearm eten. Dus de verleiding om de fout in te gaan wordt een heel stuk kleiner. Meteen maar een misverstandje over afslanken met Modifast: er is dus niks Spartaans aan! Het is géén uithongeren; je gebruikt uitgekiende maaltijdvervangers in allerlei soorten en maten, om langs de geleidelijke weg wat kilootjes te lozen. Heerlijk toch? Nu nog even de juiste Modifast Dieet Box uitzoeken - en je bent onderweg. Bijna klaar voor een Slanke Selfie in het voorjaar!

Wie is ook weer Modifast?

Zeg maar gerust: al 40 jaar dé afslankspecialist. Wereldberoemd in alle westerse landen, waar bovengemiddeld veel mensen in meer of mindere mate tobben met hun overgewicht, al is het maar die beginnende ‘love handle’ (verbloemende term voor gulzige vetrol rond de taille) van het te lang op een bureaustoel zitten. Iedereen kent het jojo-effect: dan weer dun (tijdelijk abonnement op de sportschool), dan weer dik (kerstdiner en nieuwjaarsreceptie), waarbij de weegschaal de laatste paar keren tijdens het jojo’en gevaarlijk doorsloeg naar ‘net iets te zwaar voor mijn doen’.

Grofweg heeft Modifast drie methoden om makkelijk en verantwoord af te vallen. De ‘weight loss’ voedingssupplementen, de fanatieke, maar best haalbare manier ‘Modifast Intense Programma’ en de Modifast Protein Shakes, voor wie bewust kiest voor eiwitten en walgt van koolhydraten, allemaal om netjes op gewicht te blijven. Je hebt Modifast milkshakes (cappuccino smaak!), Modifast maaltijdvervangers, repen, tussendoortjes, puddings, drinkmaaltijden, Modifast Muesli. En dan zijn we er vast nog een paar vergeten. O ja, de Modifast Dieetboxen! Toppunt van gebruiksgemak en doeltreffendheid.

Nieuw: de Modifast Healthy Snack Box

Deze dieetbox gaat helemaal uit van de honger naar tussendoortjes, voor de moeilijke momenten. Je eet verder gewoon, maar voor je tussendoortje grabbel je in de Modifast grabbelbox. De verpakking is al leuk: best fijne snackrepen in verschillende smaken. Pistache, kokos, sinaasappel-chocolade, donkere en witte chocolade. Het lijkt wel een ijssalon. Je eet wat voor de lekkere trek, maar dan met veel minder koolhydraten en juist meer eiwitten. Altijd zo’n troostreep in je handtas of bureaula en je weet: vandaag ga ik het volhouden! Twee belangrijke adviezen voor je de Modifast Healthy Snack Box bestelt: het is heel verleidelijk, maar dus niet meteen die hele Modifast dieetbox leeg schransen. En altijd buiten bereik van kinderen houden!

Ook nieuw: de Modifast 7 Day Diet Box

Met deze dieetbox gooi je het bewust over een heel andere boeg. Dit is de Doe Maar Gewoon Doos. Voor het laten staan van ongezonde tussendoortjes blijf je zelf verantwoordelijk; dit zijn de hardcore maaltijdvervangers voor ontbijt, lunch en diner, met alleen maar Modifast. Ook nog eens makkelijk klaar te maken. Je vervangt gewoon een week lang alle gewone maaltijden, maar dan toch steeds net even anders: een aardbeishake, een noodlesoep, een hazelnootpuddinkje, je zegt het maar. Doe een blinddoek om en je hebt een verrassingsmenu. Bedoeld voor de eerste 7 dagen van het Modifast Intense Programma. Die 7 dagen pakken ze je alvast niet meer af!

Aan de slag met Modifast

Ga op de weegschaal staan. Ga voor de spiegel staan, in de bikini of zwembroek die je in een optimistische bui al gekocht hebt voor een weekje Tenerife of een zonnige dag in een Nederlandse zomer. Niet 100% tevreden met wat je ziet of voelt? Denk je “Dit ben ik niet!” Dan is het tijd voor de Mofidast methode.

Bepaal een strijdplan, liefst samen met je huisgenoot, of met de kinderen die de gewoonte hebben om calorierijke en ongezonde snacks te laten slingeren - of doodleuk de pizzakoerier van Thuisbezorgd.nl bellen. Je hebt hun steun nu hard nodig. Modifast kan het namelijk wel leuker maken, maar niet gemakkelijker! Strenge discipline helpt wel, maar volhouden tot je een ons weegt is het allerbelangrijkste! Dat vinden ze ook bij Modifast, vandaar al die variatie in dieetmethoden en vandaar de vaste tip: rustig aan, een dagje zondigen mag van Modifast. Spijt van een culinaire misstap hoeft niet. Als je maar op tijd een nieuwe Modifast dieetbox bestelt.

Slim om te doen: kijk eens op de website van Modifast en bereken je BMI. Lees het verhaal hoe ze nieuwe producten ontwikkelden en waarom. Er staan ook slimme tips op, om het langer vol te houden. Verder schema’s, recepten voor lichte maaltijden, kortom een soort online afslankcoach, die altijd wakker is.

Tip: combineer Modifast met dingen die niks met Modifast te maken hebben

Geen nieuws, maar toch slim om er met jezelf wat bindende afspraken over te maken, anders is de Modifast Dieetbox wel een voordeelbox, maar toch zonde van het geld. Zet het in je agenda, zorg dat je geliefde je er liefdevol aan houdt: ietsje meer bewegen, een stukje verder lopen met de hond, de trap op in plaats van met de lift, op woensdagavond bij de bingo eens een keer een glaasje water in plaats van twee glazen witte wijn. Denk aan de jongste campagne van het Voedingscentrum: de Eetwissel. Met steeds de vraag: “Welke eetwissel maak jij vandaag? Vanillevla of vers fruit? Cola of kraanwater?” En dan natuurlijk niet ijskoud blijven kiezen voor cola, dat is het principe.

Alleen zo kan Modifast zijn werk eigenlijk goed doen. Weten ze best, bij Modifast, op het hoofdkantoor. Ze zeggen niet voor niks altijd: zorg voor een klein beetje variatie, bestel geen 30 maaltijdshakes van Modifast als je weet dat er ook heel veel andere Modifast producten zijn, in allerlei vormen en smaken. Een hele dag zónder Modifast kan ook. Vooruit, eentje dan!

Beginnen of niet beginnen met Modifast?

Nieuwsgierig geworden naar de dieetdoos die je de zomer door gaat helpen? Bekijk in alle rust online de voordelen en de nadelen van elk van de twee nieuwe Modifast dieetboxen (verantwoorde tussendoortjes of 7 dagen eten op tafel). Beantwoord voor jezelf ook meteen de belangrijkste vraag: ben ik al toe aan zo’n duidelijke dieetbox, of ga ik nog even experimenteren met andere afslankhulpjes? We zijn benieuwd wat het wordt. Heel leuk voor later: maak nu alvast een leuke selfie voor je social media post met triomfantelijke, dubbele selfie ‘Vóór ik Modifast kende’ en ‘Na de Modifast Dieetweek’! Lachen. Delen!