Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Clean your home and save the planet

Wist jij dat er elke week vier miljoen liter schoonmaakmiddel door de gootsteen wordt gespoeld? En ook dat er elke week minstens zoveel miljoen verpakkingen aan die smerige plastic soep worden toegevoegd? Hoe dan ook is het tijd om wakker te worden en jouw steentje bij te dragen aan een groener bestaan en een blijer milieu. Dat vindt Marcel nou dus ook. Huh, wie is Marcel nou weer?

Marcel is de geestelijk vader van Marcel’s Green Soap. Hij vond het namelijk een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest toch anders kunnen? En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken tot een feestje maken.

Marcel’s Green Soap is het eerste merk in Nederland dat voor zijn verpakkingen uitsluitend 100% gerecycled plastic gebruikt. Met aankoop van Marcel’s producten help jij de enorme productie van plastic te stoppen en dus ook die plastic soep waar schildpadden, dolfijnen en allerlei andere prachtige dieren zich doorheen moeten worstelen. Wil je weten wat er allemaal verkrijgbaar is van Marcel’s Green Soap? Lees dan gauw verder.

Marcel heeft overal om gedacht

Of je nou je huis, je kleding, lichaam, of je haardos van een flinke schoonmaakbeurt wilt voorzien. Marcel heeft aan alles gedacht (ja óók aan het milieu). Er is wasmiddel in de meest verrukkelijke geuren verkrijgbaar. De combinatie vanille/katoen wordt in de aromatherapie gebruikt vanwege de rustgevende werking.

In plaats van een kwartiertje mediteren kun je dus ook gewoon je vers gewassen trui aan trekken. En wat dacht je van allesreiniger met de geur van lavendel & rozemarijn. De geur van rozemarijn is goed voor je geheugen en lavendel is rustgevend en stress-verminderend. Zo wordt je geheugen net zo goed opgefrist als je huis en je lichaam. Ontdek ook de andere geuren!

Voor een stralend schoon toilet en een odeur die alles, maar dan ook alles overtreft zijn er de toiletreinigers en een toiletblok. Deze vind je onder andere met de geurcombinatie van jasmijn & sinaasappel. Jasmijn heeft een mysterieus, bijna bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om het toilet schoon te maken.

En wat dacht je van die rottige afwas die je altijd maar uit staat te lachen. Met de afwasmiddelen en vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap ben jij degene die lacht! Ontdek hier aan welke overheerlijk geurende lichamelijke verzorging je jezelf te goed kunt doen.

Alle voordelen nog even op een rijtje

Je hebt genoeg redenen om Marcel’s Green Soap in te slaan voor een beter milieu! Nog even een opsomming van alle voordelen:

 • Veel minder plastic (soep)
 • Geen agressieve schoonmaakmiddelen dankzij natuurlijke ingrediënten
 • Geen dierproeven
 • Veganistisch, zelfs de glycerine is plantaardig
 • Minstens 97% biologisch afbreekbaar
 • De producten ruiken overheerlijk
 • De verpakking is van 100% gebruikt plastic gemaakt
 • Voordelige navulverpakkingen beschikbaar
 • Oplosbare folie rond de vaatwastabletten
 • De producten zijn SLES en SLS-vrij
 • Bij KoopjesDrogisterij zijn de producten van Marcel’s Green Soap voordelig verkrijgbaar
 • Jij en je huis ruiken heerlijk!
 • Moeder natuur en de dieren worden er ook blijer van!

Dus shop gauw uit ons brede assortiment van Marcel’s Green Soap, met veel voordeel en eenvoudig thuisbezorgd. Laat het duurzame (schoonmaak) leven maar beginnen!