Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

De charmante dorstlesser met groene thee extract: Aspire!

Een lekker energiedrankje, verpakt in een te leuk blikje, die boordevol goede ingrediënten zit en ook nog eens helpt bij het bereiken van het ideale gewicht. Bestaat er überhaupt zo'n drankje? Vanaf vandaag is ons antwoord op deze vraag 'Ja!'. Wil je alles te weten komen over de drankjes van Aspire? Lees dan snel verder.

Het verhaal achter Aspire

Darren Linnell en Neil Blewitt zijn twee topsporters uit Engeland. Zij misten een drankje dat goed voor hun lichaam is. In het najaar van 2008 besloten zij een betere manier te vinden om niet alléén met bewegen af te kunnen vallen maar ook je hele lifestyle te verbeteren. Geen pillen, poeders of supplementen, maar een frisse benadering. In 2009 rolden de eerste blikjes van de band, de cranberry smaak. Het product werd verfijnd en het was eindelijk klaar om de wereld te veroveren. Slechts een jaar later werd Aspire op de Food & Drinks Expo in Birmingham geïntroduceerd aan het publiek. Het product werd begroet met steun en enorme interesse van de pers, de detailhandel en de consumenten. Inmiddels is het drankje in vier verschillende smaken verkrijgbaar. Appel Acai (niet verkrijgbaar bij ons), Cranberry, Framboos en Mango Lemon.

Wat zijn de drankjes van Aspire precies?

Aspire is bedacht en ontwikkeld door voedingsexperts. Dat is echt fantastisch! De drankjes bevatten een mix van veel vitaminen en goede, gezonde ingrediënten zoals groene thee extracten. Groene thee extracten zijn rijk aan EGCG en helpen om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden. Dit gaat natuurlijk wel alleen optimaal samen met een gezonde levensstijl. De drankjes bevatten geen calorieën en suikers. Zo fijn! Daarnaast verbrand je ongeveer 27 extra calorieën na het drinken van een Aspire drankje. Dat is ongeveer net zoveel wat je verbrandt als je tien minuten lacht. Ik zou zeggen: drink een Aspire en kijk naar een comedy, dan ben je dubbel goed uit ;).

De ingrediënten in de Aspire drinks

Laten we eens kijken naar de ingrediënten. We nemen de cranberry-versie als voorbeeld, maar de andere drankjes komen bijna helemaal overeen met deze samenstelling. Het zijn in totaal 17 ingrediënten, met meerdere B-vitamines en een paar E-nummers. Ook gember heeft een plekje in de lijst, net als cranberry – dat vinden wij al positief! Ben je nieuwsgierig naar de samenstelling van het drankje? Wij hebben de 11 belangrijkste ingrediënten op een rijtje gezet. Je kunt hieronder de ingrediëntenlijst bekijken:

 • 1. Natuurlijke cranberry
 • 2. Koolzuurhoudend water – geen verrassing, dat zit in veel drankjes.
 • 3. Groene thee – bevat cafeïne en zou de mentale alertheid verhogen.
 • 4. Gember – gezond? Ja!
 • 5. Choline Bitartraat (0,033%) – werkt concentratieverhogend. Je vindt de stof uit de B-vitaminegroep onder meer in eieren, vlees, vis en broccoli.
 • 6. Natuurlijke kleurstof
 • 7. Cafeïne (0,03%) – deze kennen we denk ik wel…
 • 8. Sucralose – hé, een zoetstof!
 • 9. Nicotinamide – heet ook wel niacinamide en speelt een rol bij stofwisselingsprocessen. Valt onder de B-vitaminen (B3).
 • 10.Biotine – oftewel vitamine B8. Je hebt deze vitamine nodig om energie uit eten vrij te maken. Ook speelt het een rol bij de vorming van vetzuren en helpt het je vitamine C op te nemen.
 • 11. L-carnitine – helpt je lichaam energie te produceren. Verder is het belangrijk voor hart, hersenen en spierbewegingen.

Ben jij overtuigd? Je kan de Aspire drankjes ook kopen bij KoopjesDrogisterij! En ben jij al fan? Wij verkopen ook 12-packs, zo kun je altijd je voorraad Aspire bijhouden!

Terug naar het overzicht