Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Groene aanslagreiniger: wat is de beste manier om groene aanslag te verwijderen?

Of je nou een enorme tuin, bescheiden terrasje of balkon hebt, je bent waarschijnlijk wel bekend met een verschijnsel genaamd 'groene aanslag'. Ontzettend vervelend natuurlijk, want zeg nou zelf: een groene schutting of buitenmuur ziet er niet bepaald aantrekkelijk uit, toch? Misschien behoor jij wel tot de groep mensen die met allerlei huis-tuin-en-keukenspullen hebben geprobeerd af te rekenen met die nare groene aanslag. Schoonmaakazijn, strooizout en een mengsel van een tiental verschillende schoonmaakmiddelen zijn voorbeelden hiervan die je bovenaan de Google zoekresultaten zal vinden. Wij houden alleen niet zo van experimenteren met vaak een matig resultaat als gevolg. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij ontzettend snel en effectief van de groene aanslag verlost bent. Wil jij weten wat ons wondermiddel is? Lees dan gauw verder, dan weet je over twee minuten exact wat je moet doen om groene aanslag te verwijderen!

Hoe ontstaat groene aanslag?

Als je dit toevallig thuis leest, neem dan even een kijkje in je tuin. Als het goed is valt je op dat de groene aanslag met name aanwezig is op plekken waar weinig zonlicht komt. De reden hiervoor is het feit dat groene aanslag in feite algen zijn. Deze algen worden blij van vocht en ze worden het liefst niet gestoord door zonlicht. Zodra de dagen korter worden en het steeds vaker regent zal jij je mooie terras of schutting dus zien veranderen in een groen algenfestijn. In het voorjaar is het dan ook écht tijd om de boel weer 'summerproof' te maken. Want zeg nou zelf, je wilt natuurlijk wel ongestoord kunnen genieten van je tuintje of balkon. Goed, we hebben genoeg verteld over de groene aanslag. Jij bent natuurlijk benieuwd hoe je er zo snel mogelijk vanaf komt, anders was je hier niet. We gaan snel naar onze tip: HG!

Groene aanslag verwijderen met HG

Als je wel eens vaker een product van HG hebt geprobeerd, dan kan je de welbekende 'doet wat het belooft' slogan van het merk waarschijnlijk goed begrijpen. HG staat er namelijk om bekend de meest hardnekkige aanslag, vlekken of vuilresten aan te pakken. Gelukkig is HG inmiddels ook groene aanslag de baas. De HG groene aanslagreiniger verwijdert moeiteloos de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei. Alhoewel, niet helemaal moeiteloos. Jij moet namelijk wel een beetje inzet tonen. Zo moet je het product verdunnen en goed het weerbericht checken. De aanslagreiniger moet namelijk niet vlak na het aanbrengen wegspoelen. Als je jezelf tijd wilt besparen, dan kan je ook kiezen voor de kant-en-klare HG groene aanslagreiniger. Hiermee kan je meteen aan de slag!

HG groene aanslagreiniger bestellen bij KoopjesDrogisterij

Goed, hopelijk hebben wij jou een stapje op weg geholpen naar een tuin waarin de kleur groen alleen te zien is in je gazon, planten of bomen. Tot slot willen we nog graag een koopjestip met je delen, wij heten tenslotte niet voor niets KoopjesDrogisterij. Als je namelijk grote oppervlakken wilt verlossen van de groene aanslag, dan kan je de HG groene aanslagreiniger ook in een voordeelverpakking verkrijgen. Wel zo makkelijk. Wij wensen je ontzettend veel succes!