Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Hoe maak je afslanken gemakkelijker en smakelijker?

Ben je van plan om af te slanken, maar heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt bij dit proces? Wij hebben een ruim assortiment met producten die je kunnen helpen. Je kunt natuurlijk een dieet volgen dat is gebaseerd op een bepaald voedingsschema. Hierbij houd je je aan hetgeen dat op het schema staat, maar doe je verder niets met het vervangen van bepaalde producten. Maar je kunt ook kiezen voor het vervangen van bepaalde maaltijden, of producten die je kunt gebruiken in je dagelijks eetpatroon met een verlaagd caloriegehalte of bijvoorbeeld suiker- of koolhydraatarme producten. Wij hebben een aantal verschillende merken voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt zien of er iets voor je bij zit. Benieuwd of er iets voor je bijzit wat jou misschien kan helpen bij het afslanken? Lees dan gauw verder!

Kies het juiste moment om te beginnen met afslanken

Voordat we je gaan uitleggen welke producten je allemaal kunt gebruiken om het afslanken makkelijker te maken, is het belangrijk dat we je herinneren aan iets heel belangrijks. Kies het juiste moment om te starten en zorg dat je er helemaal klaar voor bent! De juiste mindset is het allerbelangrijkste als je wilt starten met afslanken. Nou hoor ik je denken… duh! Maar uiteindelijk moet iedereen het zelf doen. Het goed begin is het halve werk, dus ben jij helemaal ready om te gaan met die banaan? Let's go!

Maaltijden vervangen met shakes

Je hebt vast wel eens gehoord van de term ' shakedieet'. Het is een dieet waarbij je sommige maaltijden vervangt door een shakemaaltijd. Het is een effectieve manier om af te slanken en gaat vaak erg snel. Het is erg gemakkelijk doordat de maaltijden niet veel tijd in beslag nemen om te maken. Wat bij shake-diëten erg belangrijk is om je te houden aan de schema's die het merk voorschrijft en niet plots terug te vallen in je oude eetpatroon. Op deze manier heb je kans dat de kilo's er net zo snel weer aankomen, als dat ze eraf zijn gegaan. Nu hebben we genoeg verteld over wat je wel en niet moet doen… over naar wat je wel mag en de producten die je kunt eten en ook nog eens superlekker zijn!.

Maaltijdvervangers en tussendoortjes

Kies je voor het vervangen van maaltijden met shakes? Dan kan je de shakes van Modifast of DieetPro kiezen. WeCare is ook nog eens gericht op low-carb maaltijden. Ideaal voor het ketogeendieet! Deze producten zijn laag in koolhydraten, maar wel rijk aan de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. De shakes zijn heerlijk van smaak en je hebt het idee dat je een gewone milkshake drinkt, heerlijk toch? Je hoeft dus echt niet op droog brood en water te leven als je aan een dieet doet! Naast het vervangen van je maaltijd kan je kiezen voor de verantwoorde tussendoortjes naast je dagelijkse maaltijden. Tussendoortjes met minder- of zonder suiker bijvoorbeeld. Naast maaltijden en tussendoortjes zijn er ook nog eens verantwoorde snacks! En ze zijn echt niet minder lekker doordat ze van een dieetmerk zijn, integendeel zelfs! Je hebt zelfs chips, chocoladerepen en heerlijke fruitkoekjes die je gewoon kunt eten! En lekker dat het allemaal is! Zo maak je diëten nog eens leuk!

Hoe houd ik het vol en leuk

Je weet nu dat er genoeg producten zijn de je dus wél mag eten. Focus je ook op hetgeen wat je wel mag eten en niet op hetgeen wat je niet 'mag' eten. Dit staat bewust tussen haakjes, want het gaat er niet om of je iets wel of niet mag, maar meer om het moment van eten en je dosering. Een belangrijke regel die je altijd in je achterhoofd kunt houden die erg kan helpen is; Ga voor 'óf het één óf het ander' en niet voor 'én het één en het ander'. Maak je keuzes dus bewust. Je kunt heus wel dat heerlijke patatje mayo of die lekkere pizza salami eten. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en dat kan je bereiken met de producten in ons assortiment. Maak van het diëten een feestje!

Heb je nu al zin om te starten met onze lekkere producten die je helpen bij het afslanken? Start vandaag en shop ze nu bij KoopjesDrogisterij.nl