Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Kneipp Mindful Skin 

Heb jij een normale tot droge huid en ben je benieuwd welke vegan gezichtsverzorging bij jou past? Dan is Kneipp Mindful Skin iets voor jou! Deze lijn past zich namelijk echt aan naar jouw huid. Door het inspelen op de herstellende huid en deze van binnenuit te stimuleren krijg je echt een speciale gezichtsverzorging. Deze lijn is vernieuwend, verfrissend en heerlijk! En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar gezichtsverzorging is erg belangrijk. Vooral nu de koudere dagen aan zijn gebroken en het weer veranderd, is het belangrijk om goede producten te gebruiken. Wil je weten wanneer je welke gezichtsverzorgingsproducten gebruikt? Lees dan gauw verder!

Waarom gezichtsverzorging die geschikt is in de winter?

Voordat we je meenemen in de Kneipp Mindful Skin lijn, willen we je eerst uitleggen waarom goede gezichtsverzorging in de winter erg belangrijk is. Het is de maand van Sinterklaas, kerst en veel gezelligheid. Altijd weer een leuke maand! Maar dat betekent ook dat het weer kouder is buiten. De gas- en stroomrekeningen schieten weer omhoog, want we gaan massaal stoken en de kachels aanzetten. Lekker warm binnenkomen na die kou, niets is fijner. Alleen is dit niet zo heel fijn voor je huid. Door deze verandering naar lage temperaturen, lage luchtvochtigheid, verwarmde ruimtes en koude wind, wordt onze huid in de winter in hoge mate belast. Vooral de overgang van koud op warm of warm op koud is voor de onbedekte huid van je gezicht een grote bron van complicaties. Daarbij komt ook nog eens kijken dat onze huid in de winter te weinig eigen lipiden aanmaakt. Door te weinig lipiden wordt de bovenste huidlaag uitgedroogd en minder soepel. Wanneer je je verzorgingsroutine aanpast en goede gezichtsverzorging gebruikt kun je je huid beter beschermen. De Kneipp Mindful Skin is hier super geschikt voor!

De Kneipp Mindful Skin lijn

Kneipp Mindful Skin is zoals we al zeiden perfect voor de winter! Het is een natuurlijke en vegan gezichtsverzorging die speciaal inspeelt op je wisselende huidcondities. Die door bijvoorbeeld weersverandering verandert. Ze bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huidconditie verbeteren en oplossing bieden voor de meest voorkomende huidbehoeften: hydratatie, bescherming en energie. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor werkstoffen die inspelen op de kracht van je huid. Met het unieke 'under the skin-effect' doordringen de werkzame stoffen tot je diepste huidlagen en dit stimuleert je huid van binnenuit. Super effectief! Dan sluit het namelijk aan op je eigen celstructuur en dit zorgt voor verbetering van je huid op langetermijn. En dit allemaal doe je met 6 verschillende producten. Denk je nu help hoe gebruik ik dit? We zetten het stap voor stap voor je op een rij:  

Stap 1: bescherm je huid met Kneipp Protective Day Cream

De Kneipp Protective Day Cream is een beschermende dagcrème. Het activeert huid kalmerende processen. Doordat we bijna de hele dag door een scherm voor ons gezicht hebben, een mobiel of een laptop, word je huidelasticiteit vermindert. Daarom heeft deze crème een bijzonder anti-blauw lichteffect die beschermt tegen het blauwe stralingslicht. Ook heeft het een anti-pollution effect die je huid beschermt tegen vervuilende omgevingsinvloeden. Wanneer moet je de dagcrème opdoen? Dat kan ’s ochtends voordat je bijvoorbeeld make-up opdoet, maar deze kun je ook prima ’s avonds gebruiken. Je hoeft hier niet perse een aparte nachtcrème voor te hebben. Mocht je hem ’s avonds op willen doen dan raden we aan om hem dan als laatste stap aan te brengen!

Stap 2: verfrissende reiniging met Kneipp Refreshing Cleansing Gel

De Kneipp Refreshing Cleansing Gel is een verfrissende reinigingsgel. Na een drukke dag, of je nu wel of geen make-up hebt gedragen, kun je met deze reinigingsgel het vuil van je gezicht afwassen. Het geeft je vochtarme huid extra verzorging, het reinigt efficiënt en voorkomt vochtverlies. De milde formule is heerlijk zacht voor je huid! Deze stap is erg belangrijk voordat je andere producten aanbrengt. Je huid moet eerst goed gereinigd worden, anders trekken de andere producten minder goed in je huid. En dat wil je natuurlijk voorkomen!

Stap 3: geef je huid een boost met Kneipp Boosting Vitamin serum

Kneipp Boosting Vitamin serum is een echte energie booster voor je huid. Nadat je huid lekker gereinigd is kan je huid wel wat vitamines gebruiken. De combinatie van schizandra-extract en de vitamines C en E, zorgen ervoor dat je vermoeide huid een extra frisheid en vitaliteit krijgt.

Stap 4: een frisse blik met Kneipp Reviving Eye cream

Zo, de vitamine boost trekt langzaam in je huid, daarna is het tijd voor de Reviving Eye cream. Een revitaliserende crème met huidcelstimulerend schizandra-extract. Het is verzachtend voor de vermoeide en gevoelige huid rond je ogen. De vitaliserende werking activeert huideigen processen voor een stralende oogopslag.

Stap 5: Stay hydrated met de Kneipp Moisturizing 24H crème

Nu is het tijd voor de moisturizer! De Kneipp Moisturizing 24H cream is een hydraterende 24H crème die je vochtarme huid meer verzorging en langdurige hydratatie geeft. Zo hou je een optimaal vochtbalans. Dus sla de moisturizer nooit over!

Stap 6: Lekker slapen met de Kneipp Sleeping Cream

Een fijne Sleeping Cream kan ook niet ontbreken in je routine! De nachtcrème herstelt je huid ‘s nachts wanneer je huid daar het meest kwetsbaar voor is. De rijke en voedende formule verbetert de huidbarrière nadat je de hele dag te maken hebt gehad met kunstmatig blauw licht en vervuiling. Bij deze stap kun je dus ook voor de Kneipp Protective Day Cream gaan van stap 1. 

Kneipp Mindful Skin bij KoopjesDrogisterij

Nu je kennis hebt gemaakt met de Kneipp Mindful Skin lijn, is er maar één manier om de werking echt te ondervinden. En dat is als je het zelf een keer probeert! Wij hebben alle producten hier voor je in het assortiment. Dus wees een beetje lief voor je huid en verzorg het goed in deze koude periode!

Terug naar het overzicht