Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Lustopwekkers: wat, welke en waarom?

Een druk leven, een nieuwe levensfase of stress. Het kunnen allemaal redenen zijn waarom je libido wat lager is. Dat is helemaal niet zo vreemd, maar wij begrijpen ontzettend goed dat het behoorlijk vervelend kan zijn. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg hulpmiddelen die jouw libido kunnen ondersteunen: lustopwekkers. Ze bestaan in verschillende vormen, zoals capsules, poedervorm en gel. Ben jij benieuwd of lustopwekkers jouw seksuele energie weer een boost kunnen geven? Lees dan gauw verder, dan vertellen wij je alles wat je moet weten over lustopwekkers en geven wij je gelijk een paar handige tips!

Wat zijn lustopwekkers en waarom zou je een lustopwekker gebruiken?

Oesters, chocolade en champagne zijn allemaal voorbeelden van voedingsmiddelen die lustopwekkend zouden zijn. Ondanks dat het allemaal ontzettend lekker is, zal een glas champagne met een oester waarschijnlijk niet echt lustopwekkend werken. Wij willen het dan ook met je hebben over lustopwekkers. We hebben net stiekem al verklapt wat lustopwekkers zijn, maar waarschijnlijk wist je dit ook al wel een beetje. Lustopwekkers wekken in tegenstelling tot een stuk chocolade namelijk wel lust op (duh). Het begrip 'lust' is in deze context verbonden aan je libido. Lustopwekkers bevatten namelijk ingrediënten die je libido kunnen ondersteunen. Zo bevat de Morningstar Male XLginseng en zink. Het voordeel van de verschillende lustopwekkende ingrediënten die je in lustopwekkers terugvindt is dat ze vaak erg snel werken. Vaak al binnen een uur! Een ander voordeel van lustopwekkers is het feit dat ze verschillende toepassingen hebben. Zo kunnen lustopwekkers met voldoende zink bijdragen aan een normale vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

Welke lustopwekkers zijn geschikt voor jou of je partner?

Welke lustopwekkers voor jou geschikt zijn hangt voornamelijk af van je geslacht. Zo is de Morningstar High Octane Predator een geschikte lustopwekker voor mannen, maar dat had je met die stoere productnaam waarschijnlijk ook al wel verwacht. Als je op zoek bent naar een lustopwekker voor vrouwen of koppels, dan heb je geluk. Er bestaan namelijk ook verschillende unisex lustopwekkers die je zelf en samen met je partner kunt gebruiken. Een voorbeeld van zo'n unisex lustopwekker is de Morningstar Seven Sins – Jelly.

Lustopwekkende tips

Zoals beloofd willen we je naast de informatie over lustopwekkers nog een paar lustopwekkende tips geven.

Verminder slechte gewoonten

Eigenlijk is dit een inkoppertje, want het feit dat gewoonten als roken, ongezond eten en overmatig drinken slecht voor je gezondheid zijn wist je waarschijnlijk al. Helaas kunnen slechte gewoonten naast je gezondheid ook een negatief effect hebben op je verlangen naar seks. Het wordt dus tijd om het pakje sigaretten of de vette hap te laten staan!

Zorg dat je ontspannen bent

Zoals wij zojuist al vertelden kan stress ervoor zorgen dat je libido wat lager is. Stress en druk hebben dan ook vaak een grotere impact op je lichaam dan je zelf denkt. Wij raden je dan ook aan om ervoor te zorgen dat je tot rust komt. Hoe je dat het beste kunt doen, dat weet je zelf waarschijnlijk het best. Als je naast je stressniveau ook aan het verminderen van slechte gewoonten wilt werken, dan raden wij je aan om te gaan sporten, voldoende te slapen en gezond te eten en drinken. Zo sla je twee vliegen in een klap!

Versterk je relatie

Onze laatste tip heeft niet alleen betrekking op jou, maar ook op je partner. Je verlangen in seks is namelijk ook afhankelijk van je relatie. Als het eventjes niet zo lekker loopt met de intimiteit tussen jou en je partner, is het dan ook belangrijk om te werken aan je relatie. Dat hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn. Plan gewoon tijd in voor elkaar om leuke dingen te doen, praat met elkaar en geef je partner zo nu en dan een kleinigheidje.

Lustopwekkers van Morningstar

Goed, hopelijk weet je nu een stuk beter hoe jij je lust kan bevorderen. Als je benieuwd bent of een lustopwekker ook iets voor jou is, dan is er maar 1 manier om erachter te komen: gewoon proberen! Onze tip: de lustopwekkers van Morningstar. In het Morningstar assortiment vind je lustopwekkers in alle soorten en maten. Neem gewoon eens een kijkje en wie weet kan jij je seksuele energie een boost geven. Veel succes!