Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Oh nee, een rimpel! Wat nu?

Je hebt heerlijk geslapen en staat op. Je kijkt in de spiegel. Ligt het nou aan jou of worden die rimpels die je zit elke dag erger? Oké, dat ligt waarschijnlijk aan jou. Niemand zit op rimpels te wachten. Gelukkig bestaan er miljoenen verschillende soorten anti-rimpelcrèmes. Maar met een simpel crèmepje ben je er nog niet. Hoe vertraag je die stomme rimpeltjes dan wel? Wij kunnen je er wel het één en ander over vertellen!

Rimpels en rimpels

Rimpels zijn het gevolg van ouder worden. Daar doe je weinig aan want we worden allemaal ouder. Wel heb je twee vormen van huidveroudering, namelijk intrinsieke en extrinsieke huidveroudering. Intrinsieke (of natuurlijke) huidveroudering merk je vanaf je dertigste. Je huid wordt langzaam dunner en minder elastisch. Je vet- en botmassa in je gezicht neemt af en zo ontstaan die ellendige rimpels.

Dat proces ligt vast in je genen en hou je helaas niet tegen. Wel is het van belang om hier wat aan te doen. Dat kan! Probeer op tijd te signaleren wanneer je rimpels krijgt om er op de juiste manier mee om te kunnen gaan. Te laat is te laat! Extrinsieke huidveroudering wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Deze tekenen zijn gevolgen van gewoonten en leefomstandigheden, maar hier gaan we laten verder op in.

Boost je huid met collageen

Je huid kan dus af en toe wel een boost gebruiken om de extrinsieke huidveroudering tegen te gaan. Wat werkt nou wel en wat werkt nou niet? In dat geval is het handig om te weten waar je huid om vraagt. Zoek naar producten met voldoende hoge concentraties vitamine C en vitamine E. Van deze stoffen is aangetoond dat ze fijne lijntjes zichtbaar kunnen verminderen. Daarnaast is het ingrediënt 'collageen' van belang. Heb je vast wel eens van gehoord. Maar, wat doet het nou precies?

Collageen helpt niet alleen je huid, maar zit ook in spieren, botten en je kraakbeen. Collageen zorgt er voornamelijk voor dat je huid elastisch blijft. Dit zorgt voor een stralendere en vollere huid. Vanaf eind twintig/ begin dertig verlies je ongeveer één procent collageen per jaar. Het is dus belangrijk om je collageenproductie een beetje te helpen.

Dit doe je met Nutraskin Collageen Drank. Je hoeft enkel en alleen 's ochtends een sachet te mengen met water en op te drinken. Geen zorgen, de Nutraskin drank bevat collageen en vitamine C, precies waar jouw huid zo naar snakt. Helemaal onder de indruk hiervan? We verkopen de Nutraskin Collageen ook per 3-pack. De drank is 100% vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Heb je een gevoelige maag en vind je het wat spannend om dit zomaar aan te schaffen? Ga dan voor de Facetrex Collafill drinks. Dit drankje bevat ook collageen én vitamine C. Echter zit er Ester-C in verwerkt in plaats van gewone vitamine C. Ester-C is de ontzuurde vitamine C en is daarom veel milder voor de darmen en maag.

Vind je het maar niks om een drankje van collageen naar binnen te gooien? Dan is New Nordic misschien jouw antwoord! New Nordic heeft namelijk ook Skin care met collageen, maar dan in supplementvorm. Skin Care zit boordevol met vitamine C die de vorming van collageen ondersteunt.

Yes: een gladde huid. Nu de pigmentvlekken nog

Nu je alles weet over hoe je je huid mooi glad houdt gaan we over op pigmentvlekken. Niets is vervelender dan pigmentvlekken, zeker als je huid er verder straks en mooi uit ziet. Probeer eens de New Nordic Skin Care Pigment Clear. Skin Care Pigment Clear is een huidverzorgende tablet die bijdraagt aan de essentiële functies in de lederhuid.

In deze huidlaag bevinden zich de cellen die pigment produceren. Het tablet bevat zink dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en tevens koper dat bijdraagt aan een normale huidpigmentatie. Wil je direct gewoon je hele lichaam aanpakken? Van huid tot haar en nagels? Ga dan voor de Nutraskin Multi Beauty. Deze multivitamine bevat verschillende vitamine B voor een gezonde huid, normale nagels en het pigment in je haar. Een échte beauty multivitamine dus!

Een goede crème doet ook wonderen!

Oké, overdrijven is ook een vak. Wonderen bestaan niet. Maar een goede dagcrème is zeker iets om in je badkamerkastje te hebben staan. Oké, dan moet je het ook nog gebruiken natuurlijk. Maar je snapt ons wel. Een anti-rimpel crème moet in staat zijn om rimpeltjes glad te strijken en vermoeidheidstrekken te vervagen. Topische rimpelontspanners spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen verslappen de spieren, zodat in de huid geen rimpels kunnen trekken. Maar niet iedere anti rimpel crème bevat deze spierontspannende stoffen!

Facetrex Natural Facelifting Crème is juist zeer rijk aan deze stoffen, en dat is nu precies de kracht van Facetrex. Facetrex bevat een bijzonder hoogwaardig mengsel aan stoffen, die diep doordringen in de opperhuid. Deze stoffen gaan huidveroudering effectief tegen en hebben een ontspannende invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer glad, veerkrachtig en elastisch.

Wist je dat… Angela Groothuizen al meer dan 4 jaar elke dag Facetrex gebruikt? En dat de visagisten bij de Voice of Holland haar regelmatig complimentjes gaven?

Nu je het één en ander weet om je huid fris en jeugdig te houden is het natuurlijk ook van belang dat je je levensstijl aanpast. Rimpels gaan niet zomaar weg, zeker degene die vanuit extrinsieke huidveroudering komt. Roken veroorzaakt bijvoorbeeld niet alleen groefjes rond de mond, de doorbloeding van de gehele huid wordt slechter. Hierdoor gaat je huid er doffer, valer en ouder uitzien. Ouder?! Dat wil je helemaal niet!

Ook alcohol doet je huid niet ten goede. Hetzelfde geldt voor slechte suikers uit frisdranken, gebak of snoep. Kies in plaats daarvan voor producten die je bloedsuikerspiegel minder snel laten stijgen. Je rimpels zullen uiteraard niet in één dag als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar je draagt zo wel bij aan een gezonde, stralende huid!