Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Op vakantie met Schüssler celzouten

Schüssler celzouten ter voorbereiding op je vakantie

Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Schüssler celzouten is er om je hiermee te helpen. Het helpt je om de vakantie hectiek te verminderen, want ja, daar hebben we allemaal wel eens last van. Wat ga je inpakken, wat kies je om mee te nemen naar het strand of voor een paar weken kamperen? De honderden vragen die door je hoofd spoken, maar geen zorgen hier heeft Schüssler celzouten iets voor! Gebruik bijvoorbeeld eens Schüsslerzout nr. 1 Calcium fluoratum, dan heb jij straks minder moeite met je huis minder perfect achter laten. Of maak makkelijker keuzes over het inpakken met Schüsslerzout nr. 5 Kalium phosphoricum. Zo vertrek jij nog gemakkelijker en kan je de boel de boel laten. Ontspannen geblazen! Wees ook goed voorbereid als jij een lange reis voor de boeg hebt naar je vakantiebestemming. Ineens een langere tijd in een andere houding in de auto of een vliegtuig zitten kan veel vragen van je spieren. Bereid je spieren daarom alvast hier goed op voor. De volgende Schüssler celzouten zijn hier super geschikt voor:

 • Schüsslerzout nr. 2 Calcium phosphoricum voor het herstelvermogen van de spier door de balans in de op- en afbouw van het spierweefsel.
 • Schüsslerzout nr. 9 Natrium phosphoricum voor de verwerking van 'achterstallige' verzuring.
 • Schüsslerzout nr. 8 Natrium chloratum voor de aan- en afvoer van het verzorgende vocht.
 • Schüsslerzout nr. 5 Kalium phosphoricum als je van plan bent spieren te gaan gebruiken die lang niet stevig zijn aangesproken.

Voor je vakantie hebt of op vakantie gaat kun je alvast de volgende zouten innemen die jouw huid ondersteunen om een mooi bruin kleurtje te krijgen. Ze kunnen je onder andere helpen om beter met zonnestralen om te gaan.

 • Schüsslerzout nr. 6 Kalium sulfuricum ondersteunt een gelijkmatige pigmentatie.
 • Schüsslerzout nr. 4 Kalium chloratum is essentieel voor de enzymen die het uiteindelijke pigment samenstellen. Een hormonale disbalans kan zo ook het mooi bruin worden beïnvloeden.

Schüssler celzouten voor tijdens je vakantie

Schüssler celzouten zijn er ook om tijdens je vakantie mee te nemen. Ga je op vakantie in een ander land? Dan kunnen andere temperaturen of andere voeding vragen om een aanpassing van de darmactiviteit. De volgende Schüssler celzouten helpen hierbij.

 • Schüsslerzout nr. 8 Natrium chloratum biedt ondersteuning als je bijvoorbeeld niet goed kan drinken of dat je meer dorst hebt dan normaal. Het helpt ook bij een droge huid en droge of vochtige ogen.
 • Schüsslerzout nr. 9 Natrium phosphoricum kun je kiezen wanneer jouw vakantie ervoor zorgt dat je zin in zoetigheid hebt of dat je last van vermoeidheid of last van een opgeblazen gevoel hebt.
 • Schüsslerzout nr. 4 Kalium chloratum is er voor je als het eten zwaar op je maag ligt.

Los je heimwee op met Schüssler celzouten

Ook helpen de Schüssler celzouten jou als jij wel eens last van heimwee hebt. Wat langer buiten je eigen omgeving zijn kan een heel scala aan wisselende gevoelens en lichamelijke ongemakken met zich meebrengen. Heimwee kan zorgen voor emotionele buien, vermoeidheid kan toe slaan en je kan je fysiek niet fijn voelen. Deze Schüssler celzouten ondersteunen jou!

 • Schüsslerzout nr. 4 Kalium chloratum zou in deze situatie kunnen helpen om wat los te komen van thuis en meer in verbinding met je nieuwe verblijfplaats zorgen.
 • Schüsslerzout nr. 7 Magnesium phosphoricum voor het om kunnen gaan met verandering.
 • Schüsslerzout nr. 2 Calcium phosphoricum is behulpzaam als je vooral angstig bent bij heimwee. Dan kan dit het verlagen en je angst weer in balans brengen met innerlijke zekerheid.

De zomer in met Schüssler celzouten

Staat jouw vakantie in het teken van zonnen, zonnen en nog eens zonnen? Dan kan het natuurlijk voor komen dat je toch een beetje verbrand. Met passende celzouten kun je je lichaam op weg helpen in herstel van de huid. Zo kun je zorgeloos genieten van vakantie en de zon. Schüsslerzout nr. 8 Natrium chloratum en Schüsslerzout nr. 3 Ferrum phosphoricum zijn dan je beste vrienden tijdens je vakantie!

Ten slotte iets wat we allemaal veel ervaren tijdens de zomer. Die vervelende muggen tijdens het slapen, wandelen, zonnen noem het maar op. Je ontkomt er helaas niet aan. Heb jij last van een sterke reactie op beten van de muggen? Zorg dat je celzout crème nr. 2 Calcium phosphoricum en nr. 8 Natrium chloratum bij je hebt.

Schüssler celzouten bestellen?

Zijn de Schüssler celzouten iets voor jou? Je kunt voor meerdere gaan of zelfs mixen! Je bestelt de Schüssler celzouten gemakkelijk bij KoopjesDrogisterij.nl. Dus of je nou thuis blijft of weg gaat tijdens je vakantie, Schüssler celzouten zijn er om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen!