Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Stress en innerlijke onrust? Bach to the rescue!

Stress en innerlijke onrust kunnen ontzettend vervelend zijn, maar helaas heeft bijna iedereen er wel eens last van. Misschien zit jijzelf op dit moment wel in een lastige situatie waarbij de druk of onrust je simpelweg even teveel wordt. Het is in dat geval ontzettend belangrijk om op tijd aan de bel te trekken, zeker als je al een tijdje rondloopt met klachten. Gelukkig bestaan er inmiddels genoeg methodes en producten om jou te ondersteunen tijdens deze situaties. Al jarenlang biedt de Bach remedie veel mensen de ondersteuning die ze nodig hebben tijdens innerlijke onrust en stressvolle situaties. Maar wat is deze Bach remedie nou precies en nog belangrijker, is het iets voor jou? Dat vertellen wij je in deze blog!

Wat is Bach Rescue?

Als we het Engelse woordenboek er even bij pakken, dan kunnen we tot de conclusie komen dat 'rescue' staat voor 'redden'. En dat is in de basis precies wat Bach Rescue doet! De Bach Rescue voedingssupplementen zijn samengesteld op een natuurlijke basis en ze bevatten de vijf originele Bach bloesems. Wij horen je denken: Bach bloesems, wat zijn dat? Om daar een antwoord op te geven gaan we een stukje terug in de tijd. Tussen 1928 en 1936 deed de Engelse arts, bacterioloog, homeopaat en kruidengenezer Edward Bach namelijk onderzoek naar planten die hij kon gebruiken voor natuurlijke geneesmiddelen. Hieruit ontstond de Bach-bloesemtherapie. Deze therapie stelt dat bepaalde bloemen, andere plantenonderdelen en ook zuiver bronwater "energie" bevatten die gezondheid bevorderend zou zijn. De basis voor deze therapie wordt gevormd door de vijf originele Bach bloesems.

Goed, we dwalen af. Jij wilt natuurlijk weten waarbij Bach Rescue jou kan helpen. De vijf Bach bloesems bestaan uit kersenpruim, clematis, reuzenbalsemien, zonneroosje en vogelmelk. Volgens de Bach-bloesemtherapie hoort iedere bloesem bij een fundamentele menselijke emotie. Zo past kersenpruim bij zelfcontrole, clematis bij leef bij de dag, reuzenbalsemien bij onthaasten, het zonneroosje bij moed en volgelmelk bij troost.

Wanneer gebruik je Bach Rescue?

Bach Rescue is te gebruiken bij crisissituaties van bijvoorbeeld stress of innerlijke onrust. Stress en onrust maken je meestal erg prikkelbaar. Andere symptomen zijn trillende handen, hartkloppingen, transpireren, spiertrekkingen of een gebrek aan concentratie. Gelukkig kan je in dit soort situaties snel gebruik maken van de Bach remedie. Bach Rescue remedy spray zit in een spraypomp, waardoor je het eenvoudig en onmiddellijk kunt gebruiken bij een situatie van stress of innerlijke onrust. Daarnaast is Bach Rescue verkrijgbaar in druppelvorm, pastilles, crème en zelfs als bonbon. De meeste Bach Rescue producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. De Rescue pastilles zijn alleen geschikt voor vegetariërs.

Bach Rescue voor huisdieren

Innerlijke onrust en stress komen niet alleen bij ons voor. Ook je huisdieren kunnen er soms behoorlijk last van hebben. Of het nou de jaarwisseling, een bezoekje aan de dierenarts of een onweersbui is, je huisdier kan ook baat hebben bij de Bach remedie. De Bach Rescue Pets Plus kan je huisdier ondersteunen in stresssituaties. Net zoals de Bach Rescue producten voor ons mensen, bevat het product een mix van de vijf bekende originele Bach bloesems. Dit product is daarnaast verrijkt met extra vitamine B5 en B12 en het is vanzelfsprekend alcoholvrij.

Bach Rescue online bestellen

Hopelijk weet je nu een stuk meer over Bach Rescue. Als je benieuwd bent geworden naar de werking van de Bach Rescue producten voor jezelf of je huisdier, dan kan je hier ons complete Bach Rescue assortiment checken.

Terug naar het overzicht