Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Wat kun je doen bij spanning en wat is MetaRelax voor product?

Heb jij wel eens last van een zenuwachtig gevoel? Een keer moe zijn na een lange dag hard werken is helemaal niet vreemd. Spanning helpt je om scherp te blijven en alert te reageren. Dat is een heel normale reactie van je lichaam. Spanning hoeft niet altijd te zorgen voor negatieve bijwerkingen. Zolang de ervaren onrust maar niet blijft hangen of de hele tijd aanwezig is. Kortdurende spanning kan dus een positief effect hebben (bijvoorbeeld wanneer je een deadline moet halen). Sta je voor langere tijd onder druk? Dit wordt ook wel ongezonde spanning genoemd. Nu is het verstandig om hier wat aan te gaan doen. Wil je meer weten over spanning? Wij vertellen je er graag meer over en wat voor product MetaRelax is. Lees je mee?

Wat is spanning?

Iedereen heeft wel eens last van een prikkelbare periode, toch? De één kan er beter tegen dan de ander. Maar wat betekent spanning nou eigenlijk? Spanning betekent niets anders dan druk of een zenuwachtig gevoel. Je hebt een bepaalde mate van spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Bij spanning gaat het meestal om ongezonde druk, maar je weet inmiddels dat het niet altijd ongezond hoeft te zijn. De spanning zorgt ervoor dat je lichaam klaar is voor actie. Als de innerlijke onrust voorbij is, glijdt de spanning van je af!

Dit zijn de symptomen van spanning!

Wil jij spanning kunnen herkennen? Je wil je vast bewust zijn van je spanningsniveau. Het kan namelijk een grote invloed hebben op je leven en dat wil je natuurlijk liever niet. De symptomen van spanning kunnen extremer worden naarmate je meer druk ervaart. Welke zijn dat? Je leest er alles over in de volgende blog: De druppel die de emmer doet overstromen!

MetaRelax vind je bij KoopjesDrogisterij!

Heb je wel eens van MetaRelax gehoord? MetaRelax is een magnesiumzout en bestaat uit de vitamines B6, B9 en B12. Dit is goed voor stresssituaties, vermoeidheid en het draagt bij aan een normale werking van je spieren. Herken jij dit? Dan is Metagenics MetaRelax wellicht wat voor jou! Naast spanning en vermoeidheid is MetaRelax ook goed voor: een slechte nachtrust, angstgevoelens, plotselinge spiertrekking (zoals je ooglid), rusteloze benen, koude voeten of handen en tandenknarsen. Deze symptomen komen vaak door een tekort aan magnesium. Wat magnesium doet met je lichaam vertellen we je nu.

Wat doet magnesium met je lichaam?

Wist je dat magnesium een onmisbaar mineraal is voor je lichaam? Het zorgt vooral voor het vrijmaken van energie, het verminderen van vermoeidheid en het goed functioneren van het zenuwstelsel en je spieren. Ook is magnesium goed bij het vormen van sterke botten en tanden. Het is belangrijk dat je voldoende en regelmatig magnesium inneemt, want je lichaam kan het niet zelf aanmaken! Na één tot twee uur wordt magnesium opgenomen in je lichaam. Bovendien is MetaRelax magnesium verkrijgbaar in een goed opneembare vorm. Kies je voor MetaRelax tabletten? Dan heb je aan één of twee tabletten per dag genoeg. Wanneer je kiest voor MetaRelax zakjes, heb je aan één zakje per dag genoeg. Wil jij nog meer weten over de kracht van magnesium? Je leest het in onze blog!

Tips om te ontspannen!

Naast het gebruik van het product MetaRelax, kun je ook zelf dingen toepassen. Ontspanning zorgt ervoor dat je lichaam de tijd krijgt om te herstellen. Dat betekent dat je momenten inbouwt in je dagelijkse leven en vervolgens niet bezig bent met je dagelijkse taken. Zo maak je zelf tijd voor de dingen die je fijn vindt om te doen. Dit kan van alles zijn. Denk maar eens aan het volgende:

  • Luisteren naar muziek
  • Een film kijken
  • Een boek lezen
  • Wandelen in de natuur
  • Yoga
  • Op tijd naar bed en op tijd opstaan
  • Gezond eten
  • Neem kauwgom (Ja echt, dit is goed bij spanning en verhoogt je concentratie)
  • Negeer je telefoon
  • Tijd besteden met je huisdier

Goed, je weet nu wat spanning is en wat de symptomen zijn. Ook weet je wat voor product MetaRelax is en wat het doet met je lichaam. Verder hebben wij jou tips gegeven hoe jij je kunt ontspannen. Is MetaRelax het product waar jij naar opzoek bent? Sla dan snel je slag op KoopjesDrogisterij.nl!


Terug naar het overzicht