Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Bolsius

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Kleur
524 artikelen

Bolsius

Bolsius is het meest bekende kaars merk in Nederland. En zelfs over de hele wereld in meer dan 50 landen worden deze kaarsen verkocht. Er is verder geen enkele discussie over de kwaliteit en kwantiteit. Bolsius is de autoriteit op het gebied van kaarsen. Het woord Bolsius kaarsen heeft een naamsbekendheid van meer dan 90 %. Dat komt enerzijds doordat dit een bedrijf is van 150 jaar oud en anderzijds dat iedereen eigenlijk regelmatig krijgt te maken met dit merk kaarsen. Of je koopt deze zelf of loopt er tegenaan als je ergens wat gaat drinken of eten. Bolsius kaarsen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Er is altijd wel een aanleiding om een kaars of meerdere kaarsen te branden. En wees nu eerlijk dan wil je toch de beste kaarsen in huis hebben die zijn te krijgen.

De kaarsen van Bolsius

De kaarsen zijn er voor alle jaargetijden. Het voorjaar, zomer, najaar en winter, daar heeft Bolsius allerlei trendy kaarsen voor. Zowel in het voorjaar als in het najaar komt Bolsius met nieuwe producten op de markt. Er wordt dan onderzoek gedaan met andere professionele partijen wat de trend de komende maanden gaat worden en daar past men de producten op aan. Bolsius kaarsen worden afgezet bij zowel bedrijven als consumenten. De kaarsen zijn te krijgen in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en afmetingen.

Geurkaarsen van Bolsius

De geur van romige vanille, donker hout, of frisse granaatappel – Bolsius heeft geurkaarsen met heel veel verschillende geuren. De geur krijgen de kaarsen door natuurlijke extracten toe te voegen. Fijn om te weten: het merk voorziet hun geurproducten van de FRESHPLEX™-technologie, waardoor ze vieze geurtjes neutraliseren. De kaarsen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heeft Bolsius theelichten met een geur en geurkaarsen in een glazen pot. Wél de geur maar niet meteen een kaars branden? Bolsius heeft ook geurstokjes!

Het assortiment van Bolsius

Bolsius kaarsjes zijn er in heel veel kleuren en maten te krijgen. Van heel klein tot heel groot. Het zogenaamd XXL formaat. Je hebt het dan over kaarsen van 6 cm hoog met een diameter van 4 cm en mega kaarsen van 30 cm hoog met een diameter van 10 cm. En daar tussen in heb je keus uit wel meer dan 700 verschillende kaarsen.

Bolsius online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Bolsius online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Bolsius aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.