Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Breast Gro

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
4 artikelen

BreastGro

Elk lichaam is uniek. Elke vrouw heeft een ander lichaam en niemand is hetzelfde. Zo verschillen borsten ook. Er zijn geen standaardmaten of vormen, maar passen gewoon bij je lichaam. Na afvallen of zwangerschap of om andere redenen kunnen je borsten flink veranderen. Ben jij niet tevreden over jouw borsten? Wil jij meer volume of juist stevigere borsten? BreastGro kan jou daarbij helpen!

Een borstvergroting of een borstcorrectie zijn niet goedkoop. Daarnaast hangen er ook een aantal nadelen aan zo'n ingreep. Gelukkig heeft BreastGro de oplossing. De producten van BreastGro bevatten een gepatenteerde natuurlijke hopformule die de borsten en het decolleté kunnen verstevigen of vergroten. Mede door deze natuurlijke samenstelling is BreastGro een perfect alternatief voor een cosmetische ingreep.

BreastGro Capsules

BreastGro Capsules zijn een volledig natuurlijk kuurproduct op basis van zes zorgvuldig geselecteerde granen en drie soorten hop. Het stimuleert het bestaande klierweefsel in de borsten. De isoflavonen in BreastGro Capsules, ook wel plantaardige hormonen genoemd, bevorderen de productie van lichaamseigen hormonen. Het lichaam reageert hierop -net als in de pubertijd- met de productie van klierweefsel. De capsules zijn zowel te koop in 135 stuks als in 270 stuks.

BreastGro Firming Mask

BreastGro Firming Mask is een nachtmasker voor de intensieve verzorging van borsten en decolleté. Deze bevat het actieve ingrediënt Bio-Bustyltm welke de aanmaak van collageen stimuleert en heeft een liftend effect. Het ingrediënt Juvinity helpt tegen rimpels en verstevigt de huid. Wetenschappelijk ontwikkeld, veilig, bewezen effectief, dermatologisch en klinisch getest.

BreastGro Volumizing Crème

BreastGro Volumizing Cream is speciaal ontwikkeld om de borsten te verstevigen. Het actieve bestandsdeel Volufuline stimuleert de opslag van vetweefsel in de borsten. Kigeline dringt diep door tot in de huid en verstevigd de huid en het borstweefsel. De borsten worden voller (tot wel 8%). De huid wordt zachter, elastischer en is beter gehydrateerd.

BreastGro Lifting Gel

Naast het gebruik van de BreastGro. Capsules kun je uitwendig je huid verzorgen met de BreastGro Lifting Gel. Deze gel bevat twee unieke ingrediënten die een verstevigend en liftend effect hebben op de borsten. Skin Tightener ST maakt de huid strakker en steviger. Bio-Bustyltm stimuleert de aanmaak van collageen. Uit onderzoek blijkt dat na vier weken gebruik de borsten 18% steviger en 13% elastischer zijn.

BreastGro online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je BreastGro online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de BreastGro aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.