Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Chi

Chi ontwikkelt en verkoopt eerlijke, natuurzuivere producten met een gegarandeerde kwaliteit. Sinds de oprichting in 1979 is Chi een specialist op het gebied van aromatherapie, natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen. Daarnaast zijn alle producten sinds 1979 100% vrij van microplastics. Ook investeert Chi jaarlijks minimaal 3% van hun winst aan onderzoek en goede doelen zoals WNF. Zo hou jij je chi zuiver met het gebruik van Chi producten.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
Huidtype
Serie
297 artikelen

Verantwoordelijk en eerlijke producten

De producten zijn op een verantwoordelijk manier gemaakt. Zo zijn de oliën 100% natuurzuiver zonder toevoegingen. Daarnaast staan er op de etiketten gecodeerde productinformatie zodat de reis tussen producent en consument kan worden nagegaan. Ook zijn alle producten dierproef vrij. De biologische producten zijn met een Europees biologisch keurmerk gecertificeerd, herkenbaar aan de groene vlag met Europese sterren er op.

Chi producten

Chi heeft verscheidene producten, variërend van superfood als Chi Spirulina Bio Navul gemaakt van spirulina naar Chi Tea Tree Lipbalm op basis van Tree Tea olie tot Chi Chimalaya Kuurzout Bad met zout uit de Himalaya-gebergte!

Chi Spirulina Bio Navul is een biologisch en veganistisch product. Het biologisch topproduct wordt verbouwd in een prachtig gebied in Zuid-India. De capsules bevatten spirulina van hoge kwaliteit. Het algje spirulina behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Spirulina bevat onder andere: vitamine B-complex (waaronder B12), vitamine E, calcium, ijzer, magnesium, zink, enzymen en complete eiwitten. Het product is ideaal te gebruiken in yoghurt, smoothie en nog veel meer!

Chi Tea Tree Lipbalm helpt je je lippen te beschermen tegen weersinvloeden en droge lucht. De tea tree lipbalsem geeft een langdurige bescherming tegen weer en wind. De lipbalsem heeft als basis bijenwas en oliën als macadamia en jojoba. Deze oliën verzorgen, verzachten en beschermen de huid en lippen. Daarnaast bevat het ook Tea Tree olie, dat schrale en gesprongen huid verzorgt. Chi Tea Tree Lipbalm kan dagelijks zo vaak als je wilt worden gebruikt.

Chi Chimalaya Kuurzout is zeer geschikt om het lichaam te ontgiften en tegelijkertijd te ontspannen. Als gevolg van de enorme druk die het zout heeft ondergaan tijdens de vorming van het Himalaya-gebergte, hebben bestandsdelen (o.a. ijzer, chroom, calcium, fosfor, magnesium, mangaan, kalium, silicium, zink en zwavel en vele andere elementen) van het kristalzout uit de Himalaya een vorm aangenomen net groter dan een molecuul. De kristallen zijn vermalen tot een afmeting die zo klein is dat ze rechtstreeks door de cellen kunnen worden gebruikt.

Chi producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij.nl heb je een ruim aanbod van Chi producten. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Chi of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.