Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Cif Cream pink flower (750ml)

Productomschrijving


  • Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel verwijdert vuil, vet en kalkaanslag

  • Met natuurlijke bestanddelen die hardnekkig vuil lokaliseren en elimineren

  • Nu in een fles gemaakt van meer dan 25% gerecycled plastic

  • Cif Cream Pink Flower laat ook een heerlijke, frisse geur achter

  • Dit schoonmaakmiddel is geschikt voor alle schoonmaakkarweitjes

  • Effectief het huis reinigen doe je met Cif, al jaren dé schoonmaakexpert


Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel met 100% natuurlijke schuurbestanddelen - de beste Cif Cream ooit.


Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. Het is jammer, maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd. Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel biedt de oplossing. Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel bevat natuurlijke bestanddelen die het vuil lokaliseren en elimineren. Het schuurmiddel verwijdert hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag van de badkamertegels en rondom het huis. Het maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en plezieriger. Een vochtig doekje met een klein beetje Cif schuurmiddel en je bent elk soort hardnekkig vuil de baas. Naast dat dit schuurmiddel alle soorten vuil verwijdert, laat het ook nog eens een heerlijke, frisse geur achter. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken.


Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel maakt het schoonmaken dus niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook plezieriger. De producten van Cif worden al vele jaren veelvoudig gebruikt in huis. Wat je ook moet schoonmaken, Cif heeft een product voor elke ruimte en oppervlak in en rond het huis. Daarnaast geven de producten van Cif het huis een heerlijke geur. Probeer Cif Cream Pink Flower Schuurmiddel zelf en geniet van een heerlijk fris en schoon huis.


Overige informatie over dit product

Merk
Cif
SKU
935759
EAN
08720182346155
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95