Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Crystal

Filteren
Prijs 1
Inhoud
17 artikelen

Crystal

Crystal haar missie is om de hoogst mogelijke kwaliteit colloïdale mineralen beschikbaar te maken. De kwaliteit voor de gebruikers staat hierbij op de eerste plaats. Crystal is opgericht in 1998 in Loek Stroeken. Op dit moment neemt Crystal een steeds grotere positie aan in de wereld van gezondheid. Het assortiment van Crystal bestaat voornamelijk uit colloïdale supplementen. Ooit van zilverwater gehoord? Of houd je meer van goud? Meer lezen…

Crystal colloïdaal

Colloïdaal betekent eigenlijk een vloeibare oplossing met deeltjes erin. En dit is eigenlijk ook precies hoe het bij de colloïden van Crystal is. In de producten van Crystal zitten deeltjes zilver, goud, silica of koper. Dit zilver- of goudwater kan gebruikt worden als behandeling bij infecties, of bijvoorbeeld bij uitslag of wonden. De Crystal colloïdaal is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Naast vloeibare producten is er ook de Zilver Crème. Deze crème heeft dezelfde werking als het zilverwater, maar kan gemakkelijk op de huid gesmeerd worden. Probeer het uit en zie wat het voor jou kan doen.

Crystal online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Crystal. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Crystal of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.