Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vergulde Hand

Filteren
Prijs 1
Inhoud
8 artikelen

Vergulde Hand

Nat scheren met De Vergulde Hand

De Vergulde Hand is in Nederland al ruim 460 jaar hét merk op het gebied van authentiek nat scheren. Het 'echte scheren' is weer terug van weggeweest. Mannen nemen weer de tijd voor hun scheerbeurt. Het maakt daarbij niet uit of jij gaat voor een glad gezicht of een verfijnde snor. Bij De Vergulde Hand zit je altijd goed!

Vergulde Hand Scheerschuim

De Vergulde Hand Scheerschuim is een echte klassieker! Het scheerschuim heeft een verzachtende, beschermende en voedende werking op je huid. De unieke formule zorgt voor een optimale scheerbeleving en een glad scheerresultaat. Ook op reis neem je gemakkelijk het scheerschuim van De Vergulde Hand met je mee dankzij de handige miniverpakking.

Vergulde Hand Scheerzeep

Met de Vergulde Hand Scheerzeepstaaf beleef jij een echte 'old school' scheerervaring. Door je huid in te zepen met scheerzeep en een scheerkwast worden je huid en baardharen gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de baardharen rechtop gaan staan waardoor ze eenvoudiger geschoren kunnen worden. Naast de traditionele scheerzeep biedt De Vergulde Hand ook een Scheerzeeptablet aan in extra frisse variant. Dit is een scheerzeep die rijkelijk schuimt en ervoor zorgt dat het mes gemakkelijk over je huid kan glijden. De Scheerzeep Extra Fris is verrijkt met eucalyptus olie, voor een extra fris gevoel.

Vergulde Hand Aftershave voor de gevoelige huid

Ook na het scheren is het belangrijk om je huid te blijven verzorgen. Aftershave hoort thuis in iedere authentieke scheerroutine. De Aftershave balsem van De Vergulde Hand verzorgt en hydrateert je huid na het scheren. De kalmerende en herstellende balsem laat je huid weer zacht en soepel aanvoelen. Je kunt ook gebruik maken van een Aftershave lotion. Het voordeel van een lotion is dat het supersnel door je huid wordt opgenomen.

Vergulde Hand online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Vergulde Hand online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Vergulde Hand aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.