Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Denivit

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
10000 artikelen

Denivit

Denivit staat bekend als anti-vlekken specialist in meer dan 30 landen. Denivit is een professionele tandcrème, ontwikkeld met tandartsen. Met Denivit haal je vlekken en geelverkleuringen veroorzaakt door tabak, thee, koffie en wijn efficitent te verwijderen. Denivit is geschikt voor dagelijks gebruik.

Denivit Smokers rokerstandpasta

Denivit Tandpasta Anti-Vlekken biedt een effectieve verwijdering van vlekken veroorzaakt door voedsel, drank en tabak en herstelt de natuurlijke witheid van de tanden. De zachte formule respecteert het tandglazuur. De klinisch geteste formule met anti-vlekkencomplex dringt door tot in de vlekken en lost ze op. Met de bijgeleverde witheid tester kun je de kleur van je tanden vergelijken, voor en na herhaaldelijk gebruik van Denivit Tandpasta Anti-Vlekken. Denivit tandpasta anti-vlekken intensief kun je gebruiken bij intensieve vlekken op de tanden. De tandcrème beschadigt het tandglazuur niet. Doeltreffend tegen vlekken dankzij het anti-vlekken complex dat in de vlekken dringt en ze oplost.

Denivit producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruim assortiment Denivit producten. Kijk eens rustig rond in het ruime assortiment van dit populaire merk bij KoopjesDrogisterij. De producten van Denivit bestel je gemakkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij.nl. En, nu bestelt is binnen drie werkdagen thuisbezorgd.