Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Derma Eco

Filteren
Prijs 1
Inhoud
5 artikelen

Derma Eco

Je kunt bij Derma Eco terecht voor de fijne en biologische verzorgingsproducten voor je huid. Of je nou een gevoelige huid hebt of niet, er zit voor ieder huidtype een geschikt product in ons assortiment.

Derma Eco voor de gevoelige huid

Heb jij een gevoelige huid? Dan zijn de verzorgingsproducten van Derma Eco iets voor jou! Derma Eco is onderdeel van het Deense bedrijf Derma. Bij het bedrijf Derma draait het om transpiratie en eerlijkheid. Eerlijke producten die goed voor jou zijn, maar ook voor het milieu. Het assortiment bestaat uit verschillende producten voor huidverzorging en zijn heel geschikt voor de gevoelige huid. De verzorgingsproducten van Derma Eco bevatten namelijk natuurlijke ingrediënten en zijn parfumvrij.

Derma Eco verzorgingsproducten

Het assortiment is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de zeer gevoelige huid. Het is natuurlijk belangrijk om je huid goed te verzorgen. Daarnaast creëer je ook een lekker momentje voor jezelf. Kies bijvoorbeeld de reinigingsgel die je huid grondig schoon maakt, deze gel is gemaakt van pure en natuurlijke producten en bevat Aloë Vera. Vind je een bodymilk toch fijner? Kies dan voor de bodymilk die hydraterend en voedend is. Met de producten van Derma Eco word jij in ieder geval elke ochtend wakker met een goed verzorgde huid. De producten sluiten de poriën waardoor je minder verstoppingen krijgt. De gezicht crèmes zijn verkrijgbaar voor normale huid en een droge huid.

Derma Eco Baby lijn

De huid van baby's zijn vaak nog wat kwetsbaarder en daarom heeft Derma Eco ook een baby lijn. Je wilt je baby nog beschermen tegen schadelijke stoffen. De verzorgingsproducten in de baby lijn zijn mild voor de huid en natuurlijk. Bij ons in het assortiment vind je babydoekjes, shampoo gecombineerd met lichaam, crème, billenzalf en baby olie. Zorg goed voor jezelf maar ook voor je baby. De Derma Eco lijn zorgt in ieder geval voor jullie beide!

Derma Eco online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Wil je graag een goed en eerlijk verzorgingsproduct voor de gevoelige huid? Bekijk snel het hele assortiment van Derma Eco. Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan zijn de verzendkosten gratis! Jij kunt binnen 3 werkdagen je favoriete product van Dermo Eco in huis hebben.