Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Donttellmum Inhalatiepleister vrijer ademen (7st)

Productomschrijving

Het product Bij verstopte neusjes als gevolg van een verkoudheid gaat dit vaak ten koste van een goede nachtrust.
Soms heb je dan wat extra hulp nodig om lekker te slapen.
De donttellmum Inhalatiepleister in de leuke dierenvorm van een vis, olifant, konijn of vlinder is er zo één die je altijd bij de hand wilt hebben.
De bewezen formulering met speciale etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus en menthol is van een verzachtende invloed op de luchtwegen.
Met een afgifte tot wel 8 uur bevordert deze het vrijer ademen en een goede nachtrust.
De bijkomstigheid van de dierenvorm voorziet in een leuke en aangename oplossing voor kind en ouder.
Je brengt ze makkelijk aan op de pyjama en mochten ze per ongeluk toch op de huid terechtkomen geen paniek, ze zijn kamfer vrij! Sleep well baby!  • Verlicht verstopte neus, bevordert vrij ademen en een goede nachtrust

  • Pleisters in leuke diervorm

  • Natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus, dennentak en rozemarijn

  • Tot 8 uur verlichting

  • Vrij van kamfer Hoe werkt het? donttellmum Inhalatiepleiser verlicht de verstopte neus en bevordert vrijer ademen en daarmee een goede nachtrust


Gebruik : donttellmum Inhalatiepleisters worden niet rechtstreeks op de huid aangebracht maar op de kleding, bij voorkeur dichtbij de borst.


Makkelijk te verwijderen en vriendelijk in gebruik.


Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.


Ingrediënten:

Mentha Piperita Herb Oil, Pinus Sylvestris Twig Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract, D-Limonene, Beta-Pinene, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil. Ingrediënten zoals Eucalyptus en menthol: Ondersteunen het gevoel van welzijn en bevorderen het vrijer ademen. Meer over donttellmum® is het Nederlandse zelfzorgmerk ‘that goes the extra mile’, voor kids en ouders. Ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van een moeder en ontwikkeld in nauwe samenwerking met medisch professionals, klinisch getest en bewezen. Echt unieke oplossingen die de klus klaren en snel verlichting bieden. Geen compromis wanneer het aankomt op effectiviteit, de beste ingrediënten (skin & planet friendly) en gebruiksvriendelijke kwast-en tube applicaties. Voor kind én ouder. Gezondheidsinformatie donttellmum Inhalatiepleiser verlicht de verstopte neus en bevordert vrijer ademen en daarmee een goede nachtrust Disclaimer Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Voor gebruik de gebruiksaanwijzing lezen.

Ingredienten : Mentha Piperita Herb Oil, Pinus Sylvestris Twig Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract, D-Limonene, Beta-Pinene, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil.


Overige informatie over dit product

Merk
Donttellmum
SKU
848499
EAN
08718309701185
Inhoud
7st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95